Cum e cel mai bine să vezi seriale? Îţi spun eu, legal. Dacă în România există încă o „piaţă” liberă care încurcă defapt mult calculele producătorilor şi platformelor care plătesc o căruţă de bani pentru difuzare, în alte ţări nu-i chiar aşa. Un exemplu, în Germania, dacă descizi un site interzis şi te-ai apucat de piratat amenda pe care o vei primi este atât de usturătoare încât vei regreta fiecare popcorn şi chips pe care l-ai consumat, plus că nu te poţi loga la nicio reţea wifi până nu îţi oferi de bună voie şi nesilit de nimeni datele personale. Recomandarea „Liber după patru”: hai să fim şi noi normali şi să înţelegem principiile unor investiţii de creativitate şi multă muncă.

 Azi vorbim despre serialele AXN care au apărut deja luna aceasta. Primul dintre ele: Cei bravi/ The Brave, sezonul 1, încă din 18 septembrie, două episoade, marţea, de la ora 21:00; cu Anne Heche si Mike Vogel; despre lumea complexă a elitei militare americane. Cei bravi este o nouă producţie încărcată de emoţii, suspans, adrenalină şi momente tensionante care împing limitele la extrem. În faţa unor provocari care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) şi echipa sa de eroi formată din agenţi speciali reuşesc să ducă fiecare misiune la bun sfârşit. În fiecare episod, echipa din Cei bravi va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, în încercarea de a salva vieţile unor oameni nevinovaţi luaţi ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar şi pe suportul echipei de analişti conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

  Sezonul 5 din Grimm se difuzează vinerea, de la 21:05; şi continuă povestea lui Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenţi ai familiei Grimm, care revine cu noi aventuri şi cazuri supranaturale. Odată cu moartea mamei sale, dar şi a lui Julliette, Nick porneste în căutarea unor raspunsuri, care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui sa se adapteze noului rol – cel de tată.

În cele din urmă, AXN prezintă de luna aceasta un nou sezon din Sherlock Holmes si Dr. Watson / Elementary. Se poate vedea sezonul 6, câte două episoade, lunea de la 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill. În acest sezon, atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinaţiile şi pierderile de memorie încep să îi afecteze munca şi, mai ales, relaţia cu Watson, acesta caută ajutor specializat. Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea sa, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat. în timp ce luptă cu proprile vulnerabilităţi, lucru care se dovedeşte a fi dificil, Holmes încearcă să îşi salveze atât cariera, cât şi prietenia cu Watson, pe care o preţuieste mai presus de orice.

The Brave, Grimm şi Sherlock Holmes si Dr. Watson seriale difuzate la AXN şi menite să umple ore frumoase de timp liber.

Search

mai, 2024