Noutati din lumea filmului

Fanii animaţiilor Marvel mai au un subiect de comentat pe marginea anunţului făcut de Captain America. Conform paginii de web CineMagia se pare că actorul Chris Evans şi-a luat rămas bun de la Căpitan, odată cu ultimul film Avangers. Starul a postat săptămâna trecută pe contul de Instagram un mesaj prin care mulțumește publicului și tuturor celor implicați în producțiile Marvel în care a apărut personajul său : „Am încheiat în mod oficial filmările la Avengers 4. A spune că a fost o zi plină de emoţie este prea puţin. A fost o onoare pentru mine să interpretez acest rol vreme de opt ani. Mulţumesc publicului, celor din faţa şi celor din spatele camerei pentru amintiri! Vă sunt recunoscător pe vecie!”, a notat Evans.

 Mesajul de rămas-bun al actorului este mai degrabă o confirmare decât un anunţ – pe lângă faptul că Avengers 4 este ultimul film  din contractul încheiat cu Marvel, Evans a admis la începutul anului faptul că are de gând să lase deoparte costumul de supererou înainte ca publicul să se plictisească să îl vadă în această ipostază. Fanii Marvel presupun însă că retragerea sa ar avea de-a face şi cu posibilul sacrificiu al lui Captain America în încercarea de a-şi proteja colegii din echipa Răzbunătorilor de atacul lui Thanos.

  Dacă e aşa sau nu, nu prea avem noi cum să ştim; de-asta zic, anunţul confirmare e subiect bun de discuţii printre fanii Marvel. Probabil şi revederea unora dintre pelicule poate fi de ajutor.

 Şi dacă tot suntem la capitolul anunţuri, iată că Netflix a anunţat miercuri că va dezvolta noi seriale şi filme ce vor avea ca sursă de inspiraţie cărţile din seria Cronicile din Narnia, ale autorului C.S. Lewis. Compania a încheiat cu The C.S. Lewis Company un contract ce se va întinde pe mai mulţi ani şi va include toate cele şapte cărţi ale seriei. Disney a avut drept de ecranizare pentru doar trei dintre romane, iar filmele lansate în 2005, 2008 şi 2010 au avut un succes uriaş la box office, de peste 3 miliarde de dolari. Momentan, nici unul dintre proiectele originale anunţate nu au o distribuţie sau o dată de lansare. Printre producători se află şi Mark Gordon, a cărui companie se ocupă şi de producţia lui The Chronicles of Narnia: The Silver Chair, film despre care regizorul Joe Johnston a spus că va fi „total diferit” de cele realizate până acum şi care va începe filmările spre finalul anului viitor, în Noua Zeelandă.

Search

aprilie, 2024