Lazio – FCSB : se va repeta miracolul si la Roma?

In prima mansa a saisprezecimilor de finala ale UEFA Europa League, FCSB a reusit o victorie de palmares: 1-0 cu Lazio Roma, una dintre vedetele din Serie A. In mod neasteptat, italienii au plecat invinsi de la Bucuresti. Scorul este insa la limita si teoretic poate fi intors destul de usor de catre Lazio pe teren propriu, pe 22 februarie, insa trebuie sa remarcam faptul ca romanii au reusit deja „imposibilul”.

Se va repeta „miracolul” si la Roma? Putin probabil, spun cotele de la casele de pariuri sportive. Pentru biletul zilei la pariuri online, cei ce aleg varianta in care Lazio castiga meciul de joi vor observa cota 1,32. Cu totul alta este cota pentru victoria FCSB – 11,00! Desigur, si in tur au fost cote asemanatoare, perspective „demontate” de jocul echipei din Romania. Este totusi greu de crezut ca fosta Steaua va puncta din nou in acelasi fel. Cel mult se poate spera la un scor de egalitate, suficient pentru calificare – cota 4,90.

FCSB va incerca probabil sa conserve rezultatul de 0-0, iar in meciul de la Bucuresti au demonstrat ca pot sa apere poarta cu succes. Cota pentru scor exact, 0-0, este 12,50. O idee ar putea fi si 1-1, cota 9,00. Scorul de 1-0 pentru italieni, care ar duce partida in prelungiri, are cota 6,50. Cea mai mare probabilitate este sa se consemneze scorul de 2-0, cota 6,25. O alta varianta a scorului de 0-0 ar fi pariul pe faptul ca se marcheaza sub 0,5 goluri in meci – cota 13,00. O idee ceva mai putin riscanta ar fi optiunea „sub 1,5 goluri”, cota 4,10.

La Bucuresti, unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul francez Harlem Gnohere, in minutul 29, pe contraatac, in urma unei pase primite de la Constantin Budescu. Acesta din urma a avut o ocazie imensa de a mari avantajul echipei sale in minutul 69, cand a driblat si portarul, dar si-a prelungit prea mult mingea. Acum, la Roma, FCSB ar putea marca din nou pe contraatac. Pariu posibil: total goluri ale echipei oaspete, peste 0,5 – cota 1,94.

In tur, FCSB a evoluat in urmatoarea formula de joc: Vlad – Benzar, Gaman, Planic, J. Morais – Pintilii (Teixeira 46′), Nedelcu – Man, Budescu, Tanase (F. Coman 58′) – Gnohere (C. Tanase 82). De cealalta parte, echipa lui Inzaghi a aratat astfel: Strakosha – Bastos, Luiz Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku (Lulic 75′) – Nani (F. Anderson 56′), Caicedo (Immobile 56′).

Nicolae Dica si-a indeplinit cu siguranta deja o parte din obiectiv, acela de a obtine puncte cu Lazio si de a evita un rezultat rusinos. Cel putin pana acum, echipa sa este chiar in avantaj, la jumatatea acestei duble confruntari. Cei care nu cred in sansele bucurestenilor pot include in biletul zilei un pariu pe faptul ca Lazio castiga meciul de la Roma, dar FCSB marcheaza. De fapt, aceasta varianta poate fi chiar favorabila oaspetilor, daca ne gandim la scorul de 2-1 (suficient pentru o calificare a echipei din Romania).

 Sectorul de pariuri sportive este in plina dezvoltare in tara noastra, desi se poate vorbi in acelasi timp de o piata matura, cel putin mediul offline. In zona online, piata este foarte tanara, dar bine reglementata si functionala, cu operatori ce au licenta locala pe durata de (cel putin) 10 ani. Romanii pot paria astfel atat in unitati ale agentiilor de pariuri traditionale, cat si pe website-uri ale agentiilor virtuale. La acest ultim capitol, merita sa amintim si optiunea de a aplica de pe mobil, de pe website-uri adaptate dispozitivelor de top smartphone sau tableta ori chiar prin aplicatii ce pot fi instalate.

 

Search

mai, 2024