OLIV – sanatos, proaspat si gustos!

Povestea celor de la Oliv este cu siguranta interesanta. Totul a inceput cu 3 ingrediente: pasiune pentru macarea sanatoasa, incredere in fortele proprii si multa harnicie.

De la gradina bunicii si pana la bistro-ul de astazi drumul a fost anevoios, dar presarat la fiecare pas cu noi experiente. Conceptul central Oliv este mancarea sanatoasa, si mai mult decat atat, chiar gustoasa! Nimic din ce nu ne ofera natura nu se afla printre ingredientele din meniu.  Dupa ce in vara anului trecut echipa Oliv si-a mutat bucataria in cateva din orasele tarii in cadrul unor evenimente importante de Street Food, anul acesta au redeschis in Iasi, de aceasta data cu forte proaspete si entuziasm molipsitor!

Noua locatie se afla pe strada Silvestru nr. 4, si pune la dispozitie gurmanzilor produse din diverse bucatarii internationale, de la faimosul taco mexican si pana la hummus-ul arabesc.

Taco-ul de la Oliv nu este ca oricare altul. Pe conceptul fusion cuisine, acest preparat este adaptat la materia prima locala. El este 100% natural, fiind totodata si echilibrat din punct de vedere nutritional. Nu degeaba motto-ul lor este „Culoarea are gust”: atat dulceata de ardei iuti cat si sosul de iaurt facute de mainile lor iscusite se impletesc perfect in delicatesele colorate cu nume jucause ca  Flying Taco si Meat me Taco.

Iar daca nu s-au convins si iubitorii de animale dintre voi, Oliv prepara si produse vegetariene ca Mr. Bean Taco si Hummus-ul cu muguri de pin. Cartofii sunt de asemena proaspeti, fiind acompaniati de Sosul Dacic cu adevarat nemaintalnit, inspirat dintr-o reteta veche de pe fosta asezare dacica de la Sarmisegetusa.

Cu alte cuvinte, bistro-ul Oliv ofera clientilor ceea ce nu multe restaurante pot oferi: mancare sanatoasa, proaspata si foarte gustoasa. Daca nu v-ati convins inca, sunati la numarul de telefon 0735 065 800, iar ei va vor servi mancarea la dumneavostra acasa. 

Search

mai, 2024