Concurs online: câștigă 2 vouchere de cumpărături de 400 Ron fiecare!

În perioada 25 – 31 ianuarie, Centrul Comercial Felicia desfășoară concursul online ”Iarna reducerilor la Felicia”, unde poți câștiga două vouchere de cumpărături, în valoare de 400 Ron fiecare. Voucherele sunt valabile la magazinele CCC și Benvenuti, din Centrul Comercia Felicia.

Tot ce tebuie să faci este să dai share ținutei tale preferate, pe pagina ta de Facebook, urmând pașii de mai jos și te înscrii în concurs. Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 1 februarie, după încheierea concursului.

Pasul 1. Accesează concursul online AICI

Pasul 2. Selectează tinuța preferată

Pasul 3. Completează formularul de înscriere

Pasul 4. Dă share pe Facebook

*Regulamentul concursului îl găsești aici.

Poţi da share la cât mai multe ţinute preferate, însă înscrierea în concurs va fi luată în considerare o singură dată, pentru ambele premii.

Dacă ai accesat linkul către concurs, vei vedea ce ținute de sezon, au ales trei dintre cei mai cunoscuți bloggeri, din Iași, Alexandra Dobă, Simona Nemțanu și Ingrid Tîrziu. Ținutele sunt alcătuite din articole, alese de către cele trei bloggeri, din magazinele din Centrul Comercial Felicia. Sezonul reducerilor se apropie de final, iar acum găsești produse la prețuri reduse până la 80%.

 Poți opta pentru o ținută sport, dacă plănuiești să petreci un weekend la munte sau dacă vrei să te simți confortabilă, zi de zi. Sau poți alege o ținută casual sau chic, pentru a te simți în pielea ta, dar în același timp, să îți scoți în evidență trăsăturile feminine.

Te gândești ce vei purta la birou? Bloggerițele Alexandra, Simona și Ingrid, recomandă ținute office, care te vor face să te simți mai încrezătoare.

Dacă te regăsești în aceste ținute, dă share pe pagina ta de Facebook și înscrie-te în concurs.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024