Lansare team ADventure, ediția a X-a

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice team ADventure. Lansarea urmează să fie în data de 12 octombrie, ora 20:00, în Amfiteatrul D3 al Corpului D al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași.

Scopul proiectului este acela de a crea un cadru de întâlnire şi colaborare între mediul academic, business şi studenţii interesaţi de domeniul relaţiilor publice, al publicităţii și al marketingului. Acesta se împarte în trei evenimente distincte: Lansarea, Conferința și Gala. Prima etapă are drept scop prezentarea detaliată a proiectului, fiind momentul în care încep înscrierile participanților în concurs. Studenții trebuie să formeze echipe de câte trei membri și să se ocupe de rezolvarea unuia dintre cele trei studii de caz oferite. Timp de o lună, aceștia își vor elabora propriile soluții cu sprijinul mentorilor și al firmelor partenere. În ajutor vine și Conferința care aduce atât pentru participanți, cât și pentru cei interesați, trei teme din diferite arii ale Relațiilor Publice, iar pentru că orice muncă trebuie să fie și răsplătită, are loc Gala. Aceasta din urmă este momentul în care echipele participante își prezintă rezultatele, urmând să fie evaluați de către un juriu, cele mai bune strategii fiind premiate la final.

Conceptul celei de-a X-a ediții este intitulat ”Greenlight to Creativity”. Acesta este despre minți cât mai jucăușe, libere de orice îngrădire, entuziaste și pregătite să afle lucruri noi. Așa cum se spune: „Creativitatea este doar inteligența care se distrează”, așa și ”Greenlight to Creativity” este despre participanți, o strategie și un element imprevizibil – creativitatea.

Pentru cei curajoși, dornici să treacă prin experiența studenției lor și să învețe cât mai multe lucruri noi, atât practice, cât și teoretice, team ADventure este exact ceea ce au nevoie!

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect și înscrieri, puteți intra pe pagina de Facebook a proiectului și pe blogul acestuia.

Search

aprilie, 2024