Universitati din 9 tari printre care si Marea Britanie, Germania si Olanda la cel mai mare targ international de universitati

Joi, 12 octombrie, la Palas Congress Hall Iasi va avea loc editia 21 RIUF- The Romanian International University Fair, eveniment la care vor participa peste 50 de universitati si institutii educationale din 9 tari.

In aceasta toamna un numar record de peste 50 de universitati si institutii educationale ajung in Iasi sa interactioneze cu elevii si studentii din zona Moldovei. Acestia pun la dispozitia celor interesati de programe de licenta, masterat si doctorat informatii despre peste 4.500 de programe de studiu.

 

Peste 25% dintre universitatile din Marea Britanie prezente la RIUF- The Romanian International University Fair

Pe 12 octombrie, la RIUF Iasi vor fi prezente 24 dintre universitatile de stat din Marea Britanie, printre care se afla si cele clasate in top 100 institutii de invatamant superior din lume:

  • University of Essex – locul 6 in UK si 22 la nivel mondial;
  • University of Birmingham – locul 26 in Europa si 86 mondial;
  • Nortumbria University – locul 21 la nivel mondial.

 

Universitati de top olandeze ajung la Iasi

Pe langa universitatile din UK, in aceasta toamna la cel mai mare targ international de universitati vor mai fi prezente 4 universitati de top din Olanda:

  • Tilburg University – cea mai buna universitate din Europa in domeniul economiei;
  • University of Twente –  una dintre cele mai tinere universitati de cercetare din Olanda;
  • Radboud University – una dintre cele mai bune scoli de business din Olanda;
  • University of Groningen, Faculty of Law – una dintre cele mai bune facultati de drept din Olanda.

 

Consiliere educationala si orientare in cariera gratuita in cadrul evenimentului

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

In plus, prin inscrierea online la eveniment, vizitatorii beneficiaza si de o oferta de studiu personalizata in functie de domeniile de interes.

 

Inscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare targ international de universitati avand loc pe 12 octombrie la Palas Congress Hall Iasi, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din tara sau din strainatate.

 

Search

aprilie, 2024