Primăvara a adus noile colecții 2017, în magazinele din Centrul Comercial Felicia!

Iată că primăvara a sosit și o dată cu ea, magazinele au pregătit noile colecții pentru clienții care doresc mereu să fie în pas cu moda sau să afle ultimele tendințe.

Dacă ești în trecere prin Centrul Comercial Felicia, cu siguranță vei remarca vitrinile frumos împodobite cu flori de primăvară sau decorațiuni cochete și mărțișoare.

Colecțiile de primăvară – vară 2017  aduc atât noutăți în materie de culori, motive florale, cât și croieli sau materiale.

În magazinul Nissa, vei găsi fuste și bluze decorate cu o explozie de flori și culori vibrante. Portocaliul viu colorat este una dintre nuanțele anului 2017 și trezește energie și optimism.

Viada a întâmpinat primăvara cu multe flori și ținute pline de culoare. Noua colecție surprinde articole realizate în albastru Niagara, un albastru delicat și confortabil.

Ina Design vine cu un plus de noutate pentru colecția nouă, care conține articole atât casual, cât și elegante, dar îndrăznețe prin culori puternice de galben, roșu, roz sau albastru.

Magazinul Coax a creat ținute în ton cu sărbătorile primăverii, astfel vom găsi ținute, realizate în culorile clasice de roșu și alb. De asemenea, cămășile cu motive florale sunt nelipsite din colecția nouă.

Noua colecție de primăvară – vară, de la Orsay, este deosebită prin culori pale și ținute casual. Rozul neutru, predominant ca și culoare în noua colecție, se asortează cel mai bine cu piesele monocromatice.

Magazinul Ravioli a susprins prin decorațiuni de primăvară, ce se integreză printre nuanțele de verde, ale articolelor din noua colecție.

Noile colecții de primăvară – vară 2017, din Centrul Comercial Felicia, te vor surprinde prin culori și diversitate în ținute, de aceea te invităm să descoperi ultimele noutăți.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024