Casa Alexandrei Uşurelu e la Iasi de Valentine`s

Public emoţionat şi lacrimi pe obrajii spectatorilor, aplauze nesfârşite şi un real triumf al bunului simţ, într-o sală plină, la spectacolul sold-out susţinut aseară de Alexandra Uşurelu împreună cu Muse Orchestra; aşa arată, pe scurt, rezumatul concertului de pe 14 februarie de la Casa de Cultură a Studenţilor.

Astfel, turneul naţional ”Am să fiu eu casa ta”, care a debutat cu două concerte simfonice cu casa închisă la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 30 ianuarie, a continuat marti la Iaşi, Alexandra Uşurelu alegând, ca şi anul trecut, oraşul celor 7 coline ca gazdă a concertului său de Valentine’s Day.

Turneul va parcurge şi oraşele Cluj-Napoca (1 martie), Timişoara (11 martie), Constanţa (6 aprilie).

Marti seară, timp de peste 90 de minute, Alexandra Uşurelu a fost o reală ”casă” pentru spectatorii săi, în cadrul unui concept de spectacol cu adevărat puternic. Cântecele, orchestrate simfonic de Bobby Stoica, au fost susţinute împreună cu orchestra, în faţa celor 500 spectatori ieşeni.

Din playlist au făcut parte atât melodiile de pe primul album al Alexandrei Uşurelu, “La capătul lumii”, cât şi 6 cântece noi, ce se vor regăsi pe următorul ei album, programat a fi lansat în toamna acestui an.

 Scenografia spectacolului a conţinut multe elemente surprinzătoare de design românesc, puse în scenă de www.dizainar.ro. Les Ateliers Nomad, unii dintre cei mai apreciaţi artişti video ai momentului, au creat o poveste vizuală solidă, ce a susţinut din plin spectacolul. 

Biletele pentru următoarele concerte din turneu sunt disponibile online pe: www.iabilet.ro, www.eventim.ro şi la distribuitorii autorizaţi din fiecare oraş.

 Foto Ionut Tabarcea

Search

mai, 2024