Îndrăgostită de Cardul Cromatic!

Luna februarie este luna dedicată celor îndrăgostiți, celor care caută cele mai inedite și, de cele mai multe ori, romantice cadouri, pentru a le oferi persoanei dragi.

Centrul Comercial Felicia sărbătorește alături de cei care ”s-au îndrăgostit” de Cardul Cromatic, din programul de fidelizare pentru clienți, și a pregătit surprize dintre cele mai diverse la Centrul Cromatic.

Câștigă o excursie all – inclusive, pentru două persoane!

Dacă recomanzi Cardul Cromatic unui prieten, te poți înscrie la tombolă, iar premiul este o excursie pentru un weekend, all – inclusive, pentru două persoane, în nordul Moldovei. Prietenul tău, persoana care își face un card Cromatic nou, primește un premiu pe loc: un produs cosmetic.

Accesează premiile instant din Cromatic!

Și pentru că este luna iubirii, Centrul Comercial Felicia ți-a pregătit premii cu dragoste. Folosește Cardul Cromatic și bucură-te de sute de premii pe loc, pe care le poți accesa în baza punctelor acumulate: inimioare de pluș, balsamuri de buze, bijuterii, oglinzi cu perie, bomboane, vouchere taxi, brelocuri cu inimioară antistres sau vouchere la sală.

Participă la tombola săptămânală Cromatic!

Dacă nu te-ai ”îndrăgostit” încă de premiile instant, te poți înscrie la tombolă, folosind puncte de pe Cardul Cromatic, și poți câștiga 2 vouchere de cumpărături, în valoare de 360 Ron fiecare sau 1 troler Valigeria, pe săptămână. Voucherele de cumpărături sunt valabile în magazinul Mathilde, din Centrul Comercial Felicia.

Îndrăgostește-te de Cardul Cromatic și bucură-te de premiile iubirii, la Centrul Comercial Felicia!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

mai, 2024