Din 2017 o sa poti ajunge la mare cu avionul!

Cand te gandesti ca trebuie sa ajungi la mare te umpli de bucurie!
Dar in momentul in care incepi sa faci traseul si constati ca trebuie sa petreci cam 6 ore in masina sau 8 cu trenul parca iti mai dispare din entuziasm!
Cei de la Blue Air vor sa rezolve acest inconvenient! Au anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca anul 2017 inseamna deschiderea unei noi baze pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.
Astfel zona de sud est a Romaniei va fi conectata cu mai multe destinatii. Vestea buna pentru noi este ca Iasul va fi una din aceste destinatii. Inca nu stim daca vorbim de o cursa estivala sau de o ruta permanenta! Iti prezentam cele 7 noi destinatii Blue Air!

Constanta – Iasi / luni
Constanta – Oradea / luni
Constanta – Cluj-Napoca / joi, duminica
Constanta – Timisoara / vineri, duminica
Constanta – Roma FCO / marti, joi, sambata
Constanta – Paris BVA / miercuri, sambata
Constanta – Bergamo / miercuri, duminica 

Vom reveni cu mai multe informatii despre costuri si orarul exact!

L.E.  Biletele de avion Iasi-Constanta sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne oferim un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

Search

mai, 2024