Ateneul Iasi a obtinut autorizatia ISU!

Cu toate actele în regulă, ATENEUL din Iaşi poate găzdui de acum înainte spectacolele în condiţii de siguranţă şi în conformitate cu reglementările ISU.

În baza prevederilor art. 11 lit.e) din Hotărârea Guvernului nr. 1.492/2004 privind principiile de organizare şi funcţionare şi atribuţiile serviciilor de urgenţă profesioniste, ale Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările ulterioare şi ale Hotărârii Guvernului nr. 1739/2006, modificată şi completată cu H.G.R. 19/2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi certifică realizarea măsurilor de securitate la incendiu la construcţia/amenajarea Ateneului Tătăraşi, amplasat in Iaşi, Str. Ion Creangă, nr. 14.  

 „De acum spectacolele Ateneului se desfăşoară în conformitate cu toate normele de siguranţă impuse de ISU! Sunt bucuros pentru că am reuşit să obţinem această autorizaţie. Am găsit Ateneul, fără autorizaţie, iar acum, după câteva luni, am reuşit să avem toate actele în regulă. Spectatorii şi echipa Ateneului pot intra în instituţie în deplină siguranţă. Avem acum confirmarea că nu există niciun risc. Ca şi până acum, ne aşteptăm publicul doritor de artă şi cultură cu braţele deschise la spectacolele pe care le oferim în cadrul Ateneului din Iaşi.” a declarat directorul Ateneului, Andrei Apreotesei. 

Search

aprilie, 2024