Vara asta, fii în pas cu reducerile la Centrul Comercial Felicia!

Vremea reducerilor de vară a sosit la Centrul Comercial Felicia! Începând cu 15 iunie puteți achiziționa articolele vestimentare pe care vi le doriți pentru vară, la prețuri cu reducere de până la -70%.

Dacă deja ați pus ochii pe o jachetă, o pereche de jeanşi, o geantă sau o pereche de pantofi de vară la unul din magazinele din Felicia, acum este momentul să vă pregătiți de shopping, pentru că reducerile de vară vă aduc super prețuri! Perioada reducerilor începe la Centrul Comercial Felicia, iar brandurile preferate pregătesc reduceri cuprinse între -30% și -70%.

Și în această vară, la Felicia cumpărăturile sunt recompensate cu premii pe loc. În perioada 15 iunie – 15 iulie 2016, de luni până miercuri clienții se pot înscrie la tombolă, la cumpărături de peste 150 Ron din magazinele de pe galerie și din hypermarketul Carrefour. De asemenea, de joi până duminică vă aşteaptă 1500 de premii garantate: pernuțe de călătorie personalizate cu Felicia, selfie stick-uri, rucsacuri de plajă, evantaie personalizate Felicia, vouchere de taxi sau sucuri naturale.

În plus, primiți șansa de a vă înscrie în tombola pentru marele premiu: 10 trolere de călătorie de la Valigeria!

IMPORTANT În perioada campaniei, cele 1500 de premii garantate pot fi ridicate doar în intervalele meţionate mai jos, cu condiţia de a avea la dumneavoastră bonuri în valoare cumulată de 150 RON (din galerie sau Hypermarketul Carrefour) şi cel puţin un bon de cumpărături din acea zi:

  • Joi – Vineri | 12:00 – 21:00
  • Sâmbătă | 9:00 – 21:00
  • Duminică | 9:00 – 20:00

Cardul Cromatic aduce premiile verii! Participând la tombola săptămânală Cromatic, puteți câștiga 4 seturi de două prosoape pentru plajă sau puteți accesa premiile instant! Dacă nu aveți încă un card Cromatic, vă facem noi unul în mod gratuit și pe loc.

Mai multe detalii puteți afla pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Vara aceasta, fiți în pas cu reducerile de la Felicia şi bucurați-vă de cele mai avantajoase preţuri!

Search

mai, 2024