Centrul Comercial Felicia te invită la evenimentul Zilele Sănătății!

Între 8-10 aprilie, sănătatea familiei tale devine un stil de viață! Centrul Comercial Felicia te invită la evenimentul Zilele Sănătății, pentru a descoperi alături de cei dragi beneficiile unui stil de viață sănătos și a unei alimentații corecte!

                  Specialiști în sport, sănătate, înfrumusețare și alimentație vor veni la eveniment, pentru a-ți transmite informații utile și îți vor explica de ce este important să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale. Evenimentul se desfășoară vineri, între orele 14:00-19:00, sâmbătă între orele 10:00-19:00 și duminică între orele 10:00-16:00, iar participarea este gratuită.

Bucură-te de sfaturi și consultații gratuite de la specialiști!

                  Standurile expoziționale și articolele expuse pentru prezentare vor fi amplasate pe culoarul central, în zona Centrului Cromatic, iar aici specialiștii în domeniu vor fi la dispoziția ta, pentru a te ajuta cu informațiile utile de care ai nevoie. Poți vedea cele mai noi aparate de sport sau poți afla sfaturi utile despre importanța sportului sau a exercițiilor aerobice, de la specialiștii prezenți din partea House Fit, Intersport sau Oxygen.

De asemenea, poți beneficia de consultații gratuite din partea Clinicii Sante sau de sfaturi pentru alegerea ochelarilor de soare care oferă protecție ochilor tăi, din partea Optiplaza. Farmaciile Help Net vor veni cu sfaturi din zona de înfrumusețare și îți vor recomanda produsele de care ai nevoie pentru tenul tău, iar plafarul Floare de Colț te așteaptă pentru degustarea unor produse naturiste, care te vor ajuta în definirea unei alimentații corecte. Sâmbătă și duminică, Aroma Zen te invită să guști din meniurile sănătoase de care te poți bucura zilnic și să înțelegi cum poate fi creată o dietă personalizată pe nevoile tale.

În fiecare zi, prin participarea la eveniment vei avea șansa de a câștiga la tombolă: carduri cadou de la Optiplaza, articole sportive de la HouseFit, meniuri sănătoase de la Aroma Zen sau vouchere de analize la Clinica Sante.

Află toate informațiile pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Weekendul acesta, sănătatea familiei tale devine un stil de viață la evenimentul Zilele Sănătății!

Search

mai, 2024