Tarom contraataca : Zboruri gratuite spre Bucuresti!

Pe zona de transport aerian se simte tot mai mult concurenta intre firme.  Operatorii privati au spart monopolul Tarom pe cursele interne!
Compania nationala a reactionat destul de tarziu dar propune ceva foarte interesant.  In perioada 10 februarie- 15 aprilie 2016 poti beneficia de transport gratuit pe zborurile interne daca ti-ai achizitionat bilete pentru zboruri internationale cu Tarom. Deci daca esti din Iasi, Cluj, Oradea, Satu Mare, Suceava sau Timisoara si vrei sa zbori spre o destinatie internationala operata de Tarom zborul tau pina in Bucuresti va fi gratuit. Tu vei plati doar  zborul international.

 Aceata oferta este valabila pentru urmatoarele destinatii externe: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa,Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.. De precizat ca oferta este valabila pentru calatoriile dus-intors.Daca vrei sa mergi intr-un city-break cu Tarom esti un norocos, poti beneficia de aceasta oferta.

Pe cursele efectuate de,Tarom, beneficiezi de 23 de kg bagaj de cala gratuit si 10 kg  bagaj de mana. De asemenea de trecut la capitolul avantaje este si gratuitatea serviciilor la bordul avionului precum si check in gratuit.
Cine vrea sa zboare, in periada mai sus mentionata, o sa cantareasca mai atent decizia!
Voua cum vi se pare acesta miscare initiata de Tarom?

 Sursa

Search

mai, 2024