9 idei de cadou pentru ea, de ziua îndrăgostiților

Există o mulțime de concepte care sunt implicate în ceea ce privește Ziua Îndrăgostiților, dar cred că e așa pentru majoritatea sărbătorilor. Marea problemă aici este că din moment ce este o afacere profitabilă, multe companii încearcă să ne vândă o grămadă de produse generice și astfel aceste lucruri duc la uciderea în mod efficient a romantismului.

Să nu uităm totuși că pentru a fi un moment extraordinar trebuie să ne străduim să ne întoarcem la rădăcinile romantice. În această idee am pregătit o listă de cadouri de ziua îndrăgostiților, care vă poate ajuta să arătați că vă pasă de ea.

  1. 1.     Prima ediție a cărții ei preferate

Este dificil să găsești o carte bună, de modă veche în aceste zile. Toată lumea citește doar e-book, pe o tabletă sau ascultă cărți audio în timp ce merg pe jos. Chiar și atunci când veți obține o copie fizică este, de obicei, un lucru destul de subțire mic cu un capac colorat. În cazul în care iubita ta are o carte preferată, pe care a citit-o de peste o sută de ori, o puteți achiziționa, înveli într-un ziar vechi, cu o floare și aveți cadoul perfect de ziua îndrăgostiților.

  1. 2.     Adoptarea unui animal de companie

De recomandat acest lucru numai pentru cuplurille care sunt mai mature și mai de durată, pentru că un animal de companie înseamă o mulțime de responsabilitate și există unii oameni care tocmai nu sunt capabili de a avea grijă de un animal de companie în mod corespunzător. Acestea fiind spuse fiindcă există  foarte puține lucruri care se pot compara cu un cățeluș, pisicuță sau un iepuraș, când vine vorba de inteligență. Acest lucru este cu siguranță ceva ce ar trebui să meargă pentru că, dacă dorești cu adevărat să se topească inima iubitei, aceasta este o alegere bună.

  1. 3.     Pantofi

Multor femei le plac pantofii, și cu toate că au propriile lor preferințe atunci când vine vorba de alegerea perechii corecte, nu este o idee așa de proastă. De recomandat pantofii ca un cadou de ziua îndrăgostiților numai pentru cuplurile care sunt împreună de un timp îndelungat și sunt un pic mai serioși cu privire la relația lor.

  1. 4.     Cupoane pentru un centru spa

Dacă sunteți  tipul de cuplu care se bucură în a petrece o mulțime de timp împreună, dar rareori aveți șansa de a face acest lucru, din cauza agitației, cu exigențe la locul de muncă și program de lucru strâns, un tratament de relaxare la un centru spa este exact ceea ce doctorul  a recomandat.

  1. 5.     O evadare romantică

Acesta  este un cadou mai mare, mai ales pentru cuplurile care sunt împreună de mult timp și trebuie să reaprindă pasiunea lor. Acest cadou trebuie acordat cu câteva zile în avans, pentru a putea sărbători ziua îndrăgostiților la destinația aleasă. Puteți încerca în anumite stațiuni montane, simple drumeții, cină la cabană, sau chiar și în străinătate la mare.

  1. 6.     Bijuterii

O soluție clasică, bijuteriile sunt, probabil, cele mai populare cadouri. Cu toate acestea, trebuie să fii atent că unele femei pot simți că această alegere este un fel de a spune, „Eu nu te cunosc suficient de bine pentru a veni cu un cadou foarte personal, și nici nu vreau să mă deranjez pentru a gândi la ceva sofisticat, câteva ore sau zile, așa că aici e ceva strălucitor.” Încă o dată, trebuie să subliniez importanța de a face din acest cadou, ceva personal. Puteți face acest lucru prin alegerea unui anumit stil pe care îl place, anumite forme, pietre prețioase specifice, gravurează-l și așa mai departe.

  1. 7.     Flori

Florile ar trebui să meargă bine cu orice alt dar pe listă, dar ele pot fi, de asemenea, un cadou independent. Un buchet mare, frumos, care a fost aranjat, și în plus cu un anumit scop în minte, poate fi un cadou foarte romantic. Există o mulțime de simboluri asociate cu diferite tipuri de flori și culorile lor, un florar cu experiență sigur va fi capabil să vă ajute cu acest cadou. Spune-i ce vrei să transmită florile și ei vor stabili o combinație care poate explica chiar simbolismul din ce vrei să transmiți. O floare în ghiveci pentru camera ei pot fi de asemenea o surpriză plăcută.

  1. 8.     Elemente legate de hobby-ul ei favorit

Arată-i că îți pasă și de lucrurile pe care ea le face și care îi fac plăcere, prin alegerea unui mic cadou frumos, legat de hobby-ul ei. Dacă îi place să alerge sau să fie în formă și merge des la fitness, ea va aprecia cu siguranță o pereche bună de pantofi sport; dacă îi place să gătească, cărți de rețete și seturi de cuțite de bucătar profesionist ar fi un cadou minunat; dacă ea este un colecționar, puteți adăuga unele noi completări de mare valoare pentru colecția ei, și așa mai departe.

  1. 9.     Gadget-uri cool

Cadoul de ziua îndrăgostiților nu trebuie să fie, pufos, drăgălaș sau comestibil, în formă de inimă și așa mai departe, iubita ta trebuie să fie uimită de tine. În aceste zile toată lumea are o poftă de cele mai recente gadget-uri, astfel încât cred că dacă îi cumperi o pereche de căști elegante, de înaltă calitate, un mouse bun și tastatură, unul dintre aceste noi smartwatch-uri, un Kindle, sau orice alt interesant nou Gizmo, ea s-ar putea bucura de cadou.

Search

aprilie, 2024