Centrul Comercial Felicia dă startul la Cursa campionilor pentru copii

Cei mici sunt invitați să se pregătească pentru competițiile de weekend de la Centrul Comercial Felicia! Pe 30-31 ianuarie și 6-7 februarie, între orele 11:00-12:30, copiii se vor putea întrece la Cursa campionilor pentru copii și își vor testa abilitățile de conducere a mașinuțelor de jucărie!

 

Vino la competiție și intră în cursa pentru marele premiu al zilei!

Fiecare participant se va înscrie la cursă în ziua evenimentului și va intra automat în cursă pentru câștigarea marelui premiu. După înscriere, traseul va fi parcurs într-o competiție 1 la 1 cu mașinuțe cu telecomandă, în care copiii vor putea să își demonstreze spiritul competitiv. Astfel, la finalul curselor, toți participanții vor primi un premiu garantat, urmând ca la finalul fiecărei zile să aibă loc extragerile la tombolă, pentru anunțarea marelui premiu – o mașinuță cu telecomandă.

Evenimentul va avea loc pe culoarul din mijloc al Centrului Comercial Felicia și va dura aproximativ o oră și jumătate, timp în care cei mici se vor distra și vor avea ocazia să se întreacă la curse cu alți copii, în cele două weekenduri ale competiției!

Toate detaliile despre eveniment le puteți găsi pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Vă așteptăm la Cursa campionilor pentru copii!  

Search

martie, 2024