Noi tendinţe în amenajarea bucătăriilor!

Unul dintre cei mai mari producători de mobilier de bucătărie din lume, Nobilia, şi-a lansat, la Iaşi, colecţia pentru 2016 – zeci de noi corpuri, fronturi şi tipuri de blaturi pot fi văzute şi testate în showroom-urile din Iaşi, la Era Park si la Suceava Shopping City.

Reprezentanţii Nobilia Design au prezentat noile tendinţe în materie de mobilier de bucătărie, disponibile acum şi în magazinele din Moldova, resprectiv Iasi si Suceava. Astfel, colecţia pentru 2016 vine cu 20 de noi corpuri de bucătărie, 17 noi fronturi, dar şi alte numeroase tipuri de blaturi. „Şi pentru 2016, se menţine ca preferinţă de top, albul. Ca noutate am introdus nuanţa alb alpin. Este întâlnită pe toate grupele de preţ, de la entry level la premium. Totodată, griul vine foarte bine din spate şi avem şi un nou front roşu. S-a păstrat şi în acest an tendinţa de a merge spre culorile de lemn, pentru un efect mai cald al bucătăriei. O altă noutate sunt fronturile de sticlă, pe alb şi negru, dar avem şi un front de lemn masiv“, a detaliat Tudor Mihăilă, director de achiziţii în cadrul Nobilia Design. Acesta a precizat că pentru toate bucătăriile se asigură o garanţei de 5 ani, dar materialele sunt testate să reziste 15-20 de ani. Practic, materialele sunt supuse la teste de umezeală şi temperatură, dar şi de pătare şi zgâriere.

Nobilia în cifre

Compania Nobilia produce zilnic peste 2.500 de bucătării, în cele două fabrici din Werl, Westfalia de Est. Are peste 7.000 de puncte de vânzare în 67 de ţări din lume. Cifra de afaceri a depăşit 920 de milioane de euro. „Bucătăriile Nobilia oferă un excepţional raport calitate  preţ şi se adresează unei mari varietăţi de gusturi şi stiluri de viaţă. Fiecare bucătărie este unică, cu un design personalizat şi produsă cu cea mai mare acurateţe. Dorim sa va impartasim pe langa pasiunea pentru functionalitate intr-o bucatarie cat si partea estetica, pasiuni pe care Nobilia a reusit sa le puna in valoare la un inalt nivel prin Colectia 2016“, a afirmat Adelina Morariu, Director de vanzari pentru Nobilia Design. Mai mult, proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D, transportul şi montajul sunt gratuite.

Toate aceste noutati se imbina natural cu noua gama de electrocasnice premium, precum: Liebherr, Bosch, Siemens, Electrolux sau AEG.

Printre momentele ce au marcat evenimentul putem aminti:  prezentarea produselor frigorifice Liebherr, realizata de Mihai Chelba- Director Comercial Marelvi, importator oficial al brand-ului, prezentarea vitrinelor  de vinuri si degustare de vinuri ce l-au avut in mijlocul atentiei pe Sergiu Nedelea ( reprezentant al Legatului Cavaleresc din Bucuresti-Ordinul Cavalerilor Vinului European), prezentare gama 2016 de care C. Albisteanu (regional manager BSH Electrocasnice), cooking show cu degustare si testare Bosch si Siemens si nu in ultimul rand cooking show si degustare cu Elena Padurariu pentru Electrolux prin M. Marinescu (trainer Electrolux).

Search

mai, 2024