Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou Nume de Cod: Reteaua

Ieri, 26 noiembrie 2015, s-a realizat ultimul pas din 2015 al „Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou” – Pasul 5: Revendicarea PRemiului

 

Sesiunea de Networking desfasurata ieri face parte dintr-o serie de intalniri gandite, planificate si organizate in scopul de a face legatura dintre profesionisti in Administratia Publica si specialisti in domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafica, Social Media.

Intalnirea a fost organizata de Raluca Filip, Consultant Independent in Management cu experienta de peste zece ani in domeniul public, specialist in management dar si in leadership, cu pasiune declarata pentru PR.

 

„Se incheie un proiect unic in Romania, la care am lucrat cu placere. Partenerii care mi-au fost alaturi dar mai ales participantii care au raspuns pozitiv „chemarii” mele de a discuta liber despre urgenta colaborarii dintre profesionistii celor doua domenii, mi-au aratat ca derularea Proiectului „Reteaua” a meritat tot efortul. Modernizarea Administratiei Publice merita tot efortul si nu doar declaratii populiste care sa fie in trend. Efortul se traduce prin actiuni la nivel general, strategic dar si la nivel specific, practic, asa cum a fost initiativa mea.” a declarat Raluca FILIP

 

Invitatii speciali (Speakerii) au aratat din perspectiva lor cum se pot conecta institutiile publice, cu ajutorul comunicarii si al promovarii, la clientii „noi”, la fiecare eveniment organizat: “Iesirea din PRapastie” din 29 ianuarie, “Trecerea PRagului” din 26 martie, “Conectarea la PRiza” din 18 iunie, “Asumarea PRetului” din 24 septembrie si „Revendicarea PRemiului” din 26 noiembrie.

 

Ieri, Costina IURAŞCU, Account Executive, Aquavita, Romeo VATRĂ, CEO Quantic Design, Ioan Dan NICULESCU, Creative Director, ARGO si Oana ILIESCU, Administrator Public la Primaria Comunei Barnova, judetul Iasi, au vorbit participantilor, le-au impartasit din experienta lor profesionala si apoi au continuat discutiile si schimbul de opinii – dar si de carti de vizita, asa cum se intampla la o sesiune de networking – cu acestia.

 

Invitatii la toate sesiunile de networking au avut ocazia sa se cunoasca si sa descopere aspecte ale activitatii din cele doua domenii mentionate mai sus: Administratie Publica si Promovare (in toate formele de exprimare). Proiectul “Reteaua” care s-a derulat de-a lungul intregului an 2015, va fi supus unei evaluari pentru a decide continuarea sau transformarea sa. Asa cum Administratia Publica din Romania ar trebui sa fie mereu supusa schimbarii, la fel si instrumentele sale de modernizare ar trebui mereu adaptate.

Search

aprilie, 2024