Peste 20 de localuri sanctionate de autoritati

Toata tara e in strada in urma tragediei din Bucuresti! 

Abia dupa un astfel de exemplu tragic s-au hotarat autoritatile sa faca verificari la sange.

Dupa ce ieri a aparut o lista scurta a cluburilor cu probleme  in care nu aveam decat adresele unor localuri, astazi avem o lista cu peste 20 de locatii.

Cea mai mare sanctiune aplicata ieri a fost de 50 000 de ron celor de la Master Pub din partea ISU. Corpul de control al primarului a aplicat o sanctiune de 5000 de ron tot pentru Master Pub.
Italianissimo Pub au primit 7000 de ron amenda de la ISU si Corpul de Control al Primariei. 
Cei de la Cafeneaua Piata Unirii  au primit 5000 de ron amenda pentru lipsa planului de interventie in situatii de urgenta. Totusi autoritatile au anuntat public obtinerea tuturor avizelor de functionare pentru cei de la Cafenea.

Se pare ca vor fi amendate si cluburile care nu aveau deschis, acestea vor primi amenzi prin posta.

Codurile CAEN, pe care isi desfasoara activitatea o serie de cluburi, constituie o alta neregula descoperita de controale. 

Organele abilitate au anuntat ca vor continua seria de controale la toate localurile, urmand sa extinda verificarile si pe zona de restaurante, baruri si cafenele.

Primaria a dat publicitatii o lista cu localuri ce nu au autorizatie de functionare : Friends, Club RS, TIMES (Codrescu), Biblioteque, Phoenix, El Barin, Crama Traian Downtown, Taverna, The Gate, Arte, Kaze Pub, Brain, Embargo, Mickey Mouse, Fratelli, Papillon, Fever, Master Club, Bila 8, Italianissimo Pub şi Motor.

A fost nevoie de sacrificiul a 32 de suflete, ca noi, sa devenim atenti la mediul in care ne petrecem timpul liber.
Tu, omul de rand, trebuie sa fii principalul tau protector. Daca consideri ca esti in pericol intr-o locatie cauta alta. Cu siguranta exista alternativa!

Search

mai, 2024