Lista localurilor din Iasi fara autorizatie ISU

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, în decursul anului 2015, nouă cluburi din Iaşi au fost amendate. Este vorba de un club din centru, 7 localuri din zona Cub şi unul din cartierul Tudor Vladimirescu.

Din răspunsul reprezentanţilor ISU se poate înţelege, însă, care sunt cluburile cu probleme. Este vorba de cele 7 cluburi din zona Cub, situate de demisol, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. 

Din adresele menţionate de ISU reiese că, ulterior aplicării unei amenzi, Cafeneaua Piaţa Unirii, una dintre cele mai frecventate din oraş, s-a autorizat din acest punct de vedere în acest an. În prealabil, „Adevărul” a publicat un material în care a dezvăluit că acest local nu era în regulă în privinţa securităţii la icendiu.   
Un alt local menţionat de ISU este la adresa Bulevardul Dimitrie Mangeron, în zona Tudor Vladimirescu.
Este imposibil de precizat, şi pompierii au refuzat nominalizarea, care este exact acest club, la această adresă funcţionând mai multe localuri.

UPDATE

Cele 9 cluburi amendate de pompieri sunt: Master Pub, situat în zona Tudor Vladimirescu, pe bulevardul Mangeron 71A, lîngă Facultatea de Chimie, apoi toate cele 6 cluburi din galeriile aflate în subsolul de pe bulevardul Ştefan cel Mare (bl. B2), printre care Underground Pub,TavernaLa Bază, dar şi clubul de pe bulevardul Ştefan cel Mare nr. 10 subsol. De asemenea, pe listă apare şi Cafeneaua Piaţa Unirii, existând specificaţia că ulterior primirii sancţiunii clubul a obţinut autorizaţia.

Citeste mai mult: adev.ro/nx9acx 

Search

mai, 2024