Designeri internationali prezenti pe scena Kasta Morrely Fashion Week

Kasta Morrely Fashion Week va oferi publicului spectator in cele 2 zile de festival intr-un mod condensat artistic, aproape 40 de designeri romani si internationali. Spectatorii se vor putea delecta cu cele mai noi creatii ale unor designeri de succes. Regalul de moda de la Iasi va face o trecere de la designeri romani pana la designeri de Case Regale, designeri ai seicilor Dubaiului si miliardarilor Orientului. Nume de valoare din Europa de Est si insorita Italia ne vor prezenta trendurile in moda la care au acces toti oamenii educati si de bun gust.

Participantii care vor onora publicul prezent cu arta lor vestimentara sunt designeri din elita mondiala a modei si filmului din 9 tari si 2 continente. Designerii care participa la Kasta Morrely Fashion Week: Olanda, Dubai, Liban, India, Italia, Ucraina, Moldova, Romania.

Dintre designerii ce vor fi prezenti la festival va anuntam de sosirea la Iasi a primilor designeri ai mediului highclass din Liban si Dubai. Rochiile lor au valori ametitoare si frumusete rara.

Kasta Morrely Fashion Week este un festival initiat de voluntarii Organizatiei de tineret si studenti Kasta Morrely pentru a promova cetatenia activa, voluntariatul cultural si importanta industriilor creative.

www.kastamorrelyfashionweek.com

Search

aprilie, 2024