Hai pe „Arca lui Gutenberg”

În perioada 14 – 18 octombrie 2015, la Sala Pașilor Pierduți de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași se va desfășura prima ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG, eveniment organi- zat de Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași.

Principalii parteneri ai evenimentului sunt Universi- tatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Organizația Pa- tronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipă- riturilor și a altor Bunuri Culturale din România.

La această primă ediție participă peste 55 de expozanți din întreaga țară și Republica Moldova (edituri, compa- nii de difuzare de carte românească, străină, papetărie și muzică, galerii de artă, artiști plastici etc.) organizați în pes- te 40 de standuri pe o suprafață construită de aproximativ 300 mp (Sala Pașilor Pierduți acoperită în întregime).

În standuri este prezentă carte diversă: carte universita- ră, academică și științifică, carte de specialitate pentru be- letristică pentru zeci de domenii de interes, bibliografie colară și carte pentru copii și tineret etc., iar ofertele sunt numeroase și generoase.

Programul cultural numit JURNAL DE BORD conține peste 70 de lansări de carte și momente artistice (mu- zică și teatru), iar la realizarea acestuia participă cadre didactice universitare, scriitori, critici literari, editori etc.

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, la ora 13.00, vor fi decer- nate diplomele ARCA LUI GUTENBERG pentru direcții editoriale de prestigiu.

Pentru mai multe detalii referitoare la participanți, pro- gram și palmares, vă rugăm să consultați materialele pu- blicitare transmise, cele postate pe arcaluigutenberg. worpress i peFacebook sau să ne contactați

Search

martie, 2024