Avem zbor spre Munchen! Urmeaza Istanbul?

Aeroportul International Iasi anunta Munchen, ruta externa directa deschisa de TAROM, din 25 octombrie, cu doua frecvente saptamanale.

Astfel, incepand din toamna, de la Iasi se va putea calatori direct la Munchen, o destinatie asteptata si solicitata de mediul de afaceri iesean de foarte mult timp. Aeroportul Iasi continua munca depusa pentru dezvoltarea portofoliului de rute, pentru conectarea directa cu importante orase ale Europei si ale lumii.

Duminica:

RO 313/ Iasi – Munchen, plecare din Iasi la orele 14:40/ sosire la Munchen la orele 16:05

RO 314/ Munchen – Iasi, plecare din Munchen la orele 16:50/ sosire la Iasi la orele 20:00

Joi:

RO 313/ Iasi – Munchen, plecare din Iasi la ora 07:00/ sosire la Munchen la ora 08:25

RO 314/ Munchen – Iasi, plecare din Munchen la ora 09:10/ sosire la Iasi la orele 12:20

“Iata ca astazi, dupa mai bine de doi ani de framantari, de preocupari, de calcule, de proiectii ale viitorului, suntem in fata, imi permit sa spun, celei mai concrete perspective de dezvoltare  economica si sociala a Iasului.  Am avut in acesti doi ani, nenumarate discutii cu multi dintre reprezentantii mediului de afaceri iesean. Am avut solicitari clare de a deschide aceasta ruta, in conditiile in care alte destinatii reusisem sa le aducem deja si incercam sa explic ca este o ruta extrem de dificil de deschis, pentru ca nu este sustinuta masiv de trafic etnic. Tocmai pentru aceste considerente, am concentrat energii multe, discutii si insistente iesite din comun pentru a face posibila aceasta conexiune. Munchen este destinatia ce va face posibila dezvoltarea mediului de afaceri iesean si implicit va aduce bunastarea comunitatii noastre.

Munchen devine insa si o ruta de portofoliu premium a Aeroportului nostru, iar faptul ca este operata de catre compania TAROM reprezinta cheia sigurantei zborului si a stabiltatii acestui produs si as vrea sa apreciez in mod deosebit echipa de conducere a Companiei, specialistii din Domeniul de Vanzari, alaturi de toti ceilalti care au avut profesionalismul si rabdarea sa studieze aceasta legatura aeriana si sa investeasca in cele din urma aici, prin deschiderea acestei rute.”‎ a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi

“Camera de Comert si Industrie Iasi este un partener de traditie al Aeroportului. Ne consultam in mod constant si contribuim cu analizele proprii la fundamentarea promovarii de noi rute din punct de vedere al segmentului de business. De asemenea, prin reteaua internationala a Camerelor de Comert, promovam aceste rute pentru a atrage si calatorii straini, pentru ca Iasul sa devina si destinatie nu doar punct de plecare al acestor rute, fie de business, fie turistice.

Apreciem in mod deosebit implicarea conducerii Aeroportului si personal a Domnului Presedinte Marius Bodea in promovarea si atragerea segmentului business, in dezvoltarea infrastrucurii aeroportuare, in atragerea operatorilor aerieni si in promovarea Aeroportului Iasi ca fiind cel mai important aeroport regional din aceasta parte a Europei, fapt care ofera Iasului o deschidere mai mare si noi oportunitati investitionale.”‎ a declarat Domnul Paul BUTNARIU, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie din Iasi

“Eu am trei motive pentru care sunt astazi in fata dumneavoastra. In primul rand sunt iesean, jumatate din viata am trait aici. In al doilea rand, acum imi desfasor activitatea in Munchen, <<motorul economiei germane>>. Si in al treilea rand, conduc Camera de Comert si Industrie Romano – Germana de opt ani. Ma bucur tare mult pentru deschiderea acestei rute externe directe de la Iasi, este o realizare care va deschide multe oportunitati pentru regiune mai ales daca intreaga comunitate pune umarul la promovarea tutoror rutelor de la Aeroportul Iasi”‎ a declarat Domnul Radu MERICA, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.

Marius Bodea a mai indicat că sunt şanse foarte mari ca negocierile purtate pentru introducerea rutei directe spre Istanbul să se concretizeze în această toamnă. 

Reamintim ca la Aeroportul Iasi opereaza in prezent 4 (patru) companii aeriene partenere:

TAROM /Austrian Airlines / Wizz Air / Blue Air 

Search

mai, 2024