Care e cantareata cu cele mai mari incasari in ultimele 12 luni?

Forbes a publicat luni un top despre cele mai bogate vedete din lume, clasand-o pe Katty Perry pe locul 3. In anul 2015, cantareata  realizand un venit de 135 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. Fiind surclasata doar de boxerii Floyd Mayweather (300 mil.$) si Manny Pacquiao (160 mil.$), care au castigat foarte multi bani din gala lor foarte popularizata care a avut loc in Vegas in luna mai. Cantareata de 30 de ani le-a depasit la incasari pe Taylor Swift, Lady Gaga si Beyonce.

Motivul incasarilor uriase ale cantaretei pare sa fie succesul mondial al pieselor ei. Forbes declara: „Din cele 124 de show-uri sustinute de Katty Perry intre iunie 2014 si iunie 2015, 75 au fost in afara Americii de Nord, in 27 de tari diferite si pe 4 continente. Per total, 60% din totalul veniturilor ei provin din afara SUA.” O alta sursa considerabila pentru veniturile ei a fost vanzarea de marfuri la concerte. In timp ce media tuturor artistilor este de in jur de 5$ per fan pe noapte, ea a atins o suma de 4 ori mai mare. Pe langa veniturile directe din arta ei, cantareata a fost inteligenta in negocierea si semnarea contractelor ei de publicitate.

Katty a scris pe Instagram: „Inainte de a accepta oferta de a poza pe coperta Forbes, mi s-a spus ca foarte multe femei nu au acceptat înaintea mea. M-am intrebat daca acest lucru s-a datorat oare faptului ca, din punct de vedere al societatii, o femeie care apare pe coperta Forbes ar putea sa para materialista. Exista o difrenta, insa, intre a fi umil si a culege roadele muncii tale. Sper ca aceasta coperta sa fie o inspirație pentru toate femeile si ele sa inteleaga ca este in regula sa fii mandru de realizarile tale. De asemenea, am sarbatorit acest moment mergand direct la Taco Bell si mancand un Crunch Wrap Supreme.”

Search

aprilie, 2024