S-a dezvoltat o aplicație care îți spune cine te-a șters de pe Facebook!

Actul de a șterge pe cineva de pe Facebook posedă un anumit farmec. Cu toții am experimentat acest sentiment, fie că am șters pe cineva, fie că am fost șterși.

Acest sentiment este legat mai degrabă de ușurința cu care poți șterge pe cineva din punct de vedere metaforic, din zona ta digitală. Din păcate sunt puțini care verifică constant cine sunt persoanele care i-au șters din lista de facebook și în același timp este și greu de făcut o verificare atunci când ai 500 sau poate 5000 de prieteni pe facebook.

Din fericire o echipă de dezvoltatori a facilitat acest procedeu de aflare a persoanelor care te-au șters de pe facebook introducând aplicația atât pe platformele iOS cât și pe Android. În plus, serviciul este, de asemenea, disponibil și ca extensie Google Chrome. Această aplicație urmărește aceeași regulă generală ca și aplicația Twitter “Who Unfollowed Me”.

Aplicația este încă la început, dar un purtător de cuvânt confirmă că toate problemele vor fi rezolvate rapid.

Deci, dacă vă macină curiozitatea și doriți să știți cine sunt persoanele care vă șterg de pe facebook descărcați aplicația Who Deleted Me, și apoi puteți lua măsuri.

Search

aprilie, 2024