Pe 5 iulie, ieșenii pedalează pentru sănătate la Arcadia BikeVibe!

Rețeaua medicală Arcadia îi invită duminică, 5 iulie pe toți cei care iubesc sportul în aer liber și prețuiesc sănătatea la BikeVibe – cel mai mare și spectaculos tur ciclist de agrement din Iași!
Evenimentul, ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție, reprezintă totodată un prilej de recreere și socializare pentru persoanele de toate vârstele.

Bicicliștii sunt așteptați pe 5 iulie, la ora 11:30, în Piața Palatului Culturii, unde vor îmbrăca tricoul BikeVibe și vor pleca împreună pe următorul traseu prestabilit: Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roș – Splai Bahlui mal drept – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.
Copiii și începătorii pot opta pentru un traseu alternativ: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii.
Persoanele care își doresc să participe la BikeVibe, însă nu dețin o bicicletă proprie, vor avea posibilitatea de a închiria gratuit una din cele 60 de biciclete puse la dispoziție la punctul de start.

La sosirea din plimbarea pe biciclete, efortul și implicarea participanților vor fi răsplătite cu mici cadouri din partea sponsorilor și cu o tombolă specială.
Bicicliștii pot câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele peste 140 de premii, cu o valoare totală > 21.000 lei.
Participarea la BikeVibe este gratuită, iar înscrierile se pot realiza online, pe pagina dedicată: www.arcadiamedical.ro/bikevibe, unde sunt disponibile detalii suplimentare despre eveniment.  
 
BikeVibe este o acțiune de responsabilitate socială devenită deja tradiție pentru rețeaua de sănătate Arcadia, marcând în 2015, împlinirea a 5 ani de activitate medicală.
Arcadia – Spitale și Centre Medicale promovează, prin acest eveniment, un stil de viață echilibrat și pozitiv, caracterizat de o alimentație corectă, activitate fizică regulată  și prevenţie medicală constantă.
În 2013 și 2014, peste 500 de participanți s-au alăturat cu entuziasm inițiativei, pedalând la unison.

Mesajul BikeVibe – „Pedalează, vibrează, visează!” este dus mai departe în acest an cu sprijinul sponsorilor generoși: Vision for You, Decathlon, Ispal, Fleximobil, Kosarom, Club Armony, Heidi, Ies Caffe, Palas Iași, Pro Plus, Little Texas, Nichi Cristina Nichita, I’velo, Blue Gifts, studentObike, Ambra Sign.
Parteneri media: Ziarul de Iași, Antena 1 Iași, Iași Fun, Tele M, Top Iași, Zile și nopți, Radio Hit, Șapte Seri, City Spin, inoras.ro, clasabusiness.ro.

Search

aprilie, 2024