Ultimele 5.000 de abonamente disponibile la UNTOLD Festival!

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, mai are doar 5.000 de abonamente disponibile!

București, 13 mai 2015 – Succesul UNTOLD Festival depășește așteptările. Abonamentele de 4 zile disponibile se apropie de pragul stabilit de 35.000 cu două luni înainte de eveniment. Vestea bună este că ultimele 5.000 de abonamente pot fi achiziționate la ofertă specială pentru abonamentul PRE-SALE, de 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, ofertă de preț ce va fi valabilă până pe 21 mai.

 

Dorim să oferim posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să se bucure de experiența UNTOLD și, de aceea, peste pragul de 35.000 vom oferi  fanilor care doresc să-și vadă artiștii preferați posibilitatea să achiziționeze ulterior bilete de o zi”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Cei mai titrați artiști ai momentului ajung la Cluj-Napoca pe scena de la UNTOLD Festival

AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România, în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Alături de ei, vor mai urca pe scenele festivalului din Cluj-Napoca peste 150 de artiști internaționali și naționali dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Cei interesați mai pot achiziționa până la data de 21 mai și abonamentul VIP la prețul de 449 lei plus taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

 

 

Notă pentru editori:

Ținând cont de faptul că unitățile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt deja ocupate, participanții la festival au ca opțiuni de cazare campingul oficial și, în număr limitat, există și opțiuni de cazare în căminele studențești.

Campingul oficial UNTOLD oferă posibilități de cazare pentru 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe de persoană în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât și pentru rulotă.

Transportul între zona de camping și centrul orașului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute. 

Search

martie, 2024