Domeniul lui Michael Jackson “Neverland” ar putea deveni un centru de reabilitare pentru copiii care au suferit abuzuri sexuale

Domeniul legendei Michael Jackson va fi scos la licitație în curând, ofertele variind de la transformarea locației într-un templu dedicat lui, până la transformarea zonei într-un parc național. Un afacerist local are însă alte gânduri în legătură cu domeniul și vrea să îl transforme într-un centru de reabilitare pentru copiii care au suferit abuzuri sexuale în copilărie.

“Planul este de a aduce copii aici pentru a beneficia de tratament, angajând terapeuți specializați care i-ar ajuta pe pacienți chiar și prin tehnici de terapie unice, cum ar fi unele metode care folosesc călăritul pentru a-i ajuta pe pacienți în recăpătarea stimei de sine și a optimismului”, a declarat o sursă apropiată afaceristului.

De-a lungul carierei sale, Michael Jackson a fost acuzat că abuza copii pe domeniul Neverland. La finalul proceselor, în 2005, Jackson a fost găsit nevinovat în cadrul a 14 dosare de hărțuire sau molestare. Proprietatea a fost confiscată cu un an înaintea decesului vedetei din cauza numeroaselor datorii pe care acesta le avea către stat.

Ideea de a transforma ferma Neverland într-un templu dedicat vedetei pare greu de realizat deoarece investitorii vor avea nevoie de aprobarea familiei Jackson. Aceștia au declarat că sunt “frustrați, profund dezamăgiți și triști că s-a ajuns la această decizie”, conform unui reprezentant al familiei. “Din păcate, Michael a pierdut această proprietate de-a lungul vieții sale din cauza unor sfaturi greșite din partea unui manager.”

Search

aprilie, 2024