Pregatirea mirilor

Pentru EA

Dupa multe luni de pregatiri a venit momentul sa faceti o recapitulare, pentru ca ziua nuntii este, in primul rand ziua dumneavoastra. Asezati-va comod pe scaun la birou si haideti sa verificam daca aveti tot ce va trebuie. Nu de alta, dar maine este ziua cea mare si cu siguranta veti fi sarea si piperul acestei zile.

Suntem siguri ca acolo, undeva in camera, sta mandra rochia de mireasa. E momentul sa o scoateti si, chiar daca ati mai probat-o si saptamana trecuta, astazi o veti mai proba o data, dar nu inainte de a o calca. Daca nu va descurcati singura, rugati pe cineva apropiat sa va ajute. Suntem siguri ca mama, sora sau cea mai buna prietena vor fi dispuse sa va stea la dispozitie.

Asezati la vedere pentru o verificare mai amanuntita pantofii si desuurile,  voalul si coronita. Undeva la oglinda veti gasi in cutia de bijuterii accesoriile dumneavoastra. Fie ca alegeti sa purtati perle, fie ca ati ales niste accesorii mai stridente, sau ati scos din cutia veche bijuteriile mostenite, astazi le veti privi cu atentie si proba inca o data, dupa care le veti pune impreuna pentru ca maine in agitatie sa nu rataciti ceva. Din tinuta miresei nu trebuie insa sa lipseasca jartiera. Veti savura din plin momentul in care mirele o va cobori usor cu dintii la nunta.

Verificati inca o data programarea la salon. In ceea ce priveste traditiile si obiceiurile puteti alege dumneavoastra ce traditii doriti sa respectati. Insa, pentru noroc si dragoste in casnicie, se spune ca in ziua nuntii mireasa trebuie sa poarte ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru. Sugestia noastra e sa imprumutati de la o prietena sau ruda o agrafa de par, un colier sau cercei, sa va achizitionati o jartiera cu model albastru si sa cautati in cutia cu bijuterii ceva vechi, mostenit. Desigur puteti combina aceste 4 lucruri cum va place cel mai mult.

Si pentru ca totul este pregatit, ati putea merge la salon pentru masaj si relaxare, o masca de fata sau orice alte trucuri doriti pentru ca maine sa radiati de frumusete.

Pentru EL

Mireasa se ocupa de ultimele detalii, asa ca nici dumneavoastra nu ati scapat. Pentru ca totul sa iasa perfect e nevoie de munca in echipa. Asa ca dumneavoastra veti verifica acum daca aveti totul pregatit. Asezati pe canapea tot ce va trebuie pentru ziua de maine: vesta, camasa, butoni, curea, pantofi, lavaliera. Scoateti costumul de mire si probati-l!

Nu uitati de cutia cu verighetele si pernuta pentru verighete, acestea vor fi tinute pana la biserica de cavalerul de onoare. Puteti chiar sa il sunati si sa ii amintiti acest lucru, pentru ca a doua zi sa se prezinte la datorie.

Daca ati comandat buchetul miresei si al nasei din flori naturale, nu uitati sa le luati de la florarie. Este de datoria dumneavoastra sa luati aceste buchete. Nu va speriati cu privire la buchetul miresei, acesta il veti alege impreuna, important este sa nu uitati de comanda. Si tot mireasa comanda floarea mirelui din aceleasi flori precum buchetul miresei.

In final, puteti merge cu ea la un masaj pentru a va relaxa, evitati insa pentru o ora sa mai discutati detalii despre nunta. Sfatul nostru este sa incercati sa va pastrati calmul, chiar daca sunteti o fire mai temperamentala, pentru ca totul sa decurga asa cum v-ati dorit.

Search

aprilie, 2024