Din pregatirile pentru nunta nu trebuie sa lipseasca rezervarea biletelor pentru luna de miere. E drept ca in zilele noastre luna de miere nu mai tine chiar o luna, dar o saptamana sau doua meritati pentru relaxare, din moment ce totul a iesit asa cum ati planuit. Daca mirele se gandeste ca nu are concediu suficient si pentru luna de miere sau ca nu este decat o vacanta oarecare, atunci se inseala. Mireasa lui viseaza la acest moment la fel de mult cum viseaza si la rochia alba si o petrecere frumoasa.

Pentru a avea siguranta ca nu veti rata aceste momente speciale pregatite doar pentru voi doi, rezervati biletele din timp la o agentie, platiti si un avans, daca nu dispuneti de toti banii sau va ganditi deja ca sunt foarte multe cheltuieli pentru aceasta perioada.

Discutati despre destinatie inainte de a merge la agentie. Fie ca alegeti sa mergeti la mare sau la munte, in tara sau in strainatate, stabiliti un buget si numarul zilelor disponibile pentru asta. Luna de miere poate sa tina atat cat va doriti si cat va ajuta buzunarele,desigur. Este important sa va ganditi la ea ca la cireasa de pe tort, pe care o meritati dupa munca depusa cu pregatirea petrecerii si a intregului eveniment.

Luna de miere nu este doar o excursie in doi, este momentul in care casatoria dumneavoastra incepe si cu totii stim ca oricine isi doreste un inceput frumos, plin de iubire. Sunt momente pe care vi le veti aminti peste ani si despre care veti povesti copiilor vostri sau prietenilor de familie. Luna de miere aduce cu ea oportunitatea de a va rupe de restul familiei, prieteni, cunoscuti si a va refugia pentru cateva momente in compania celui pe care l-ati ales ca partener de viata.

Si daca v-ati hotarat ca veti avea luna de miere, si nu stiti unde sa mergeti, solutia perfecta este sa consultati un agent de turism si sa hotarati impreuna ce v-ar placea sau mai mult ce v-ar incanta sa faceti in acele zile de relaxare. Veti alege cu siguranta destinatia de vis.

Foarte important de retinut: pentru luna de miere, dupa nunta , veti avea nevoie de acte amandoi. Si cum mireasa in cele mai multe cazuri ia numele mirelui si ramane pe moment fara buletin, acesta fiind perforat la Starea Civila, ar trebui sa aveti pregatit pentru luna de miere Pasaportul si sa va asigurati ca este valabil. Veti putea calatori linistiti si fara niciun fel de probleme. Mai urmeaza doar sa va faceti bagajele.

VA DORIM O LUNA DE MIERE CAT MAI DULCE!!

Search

aprilie, 2024