Savurează bunătăţi la înălţime!

Dacă vrei să savurezi preparate delicioase, realizate de bucătari premiaţi, în compania unei panorame unice, te invităm să descoperi bunătăţile din meniul nostru. Fie că ai poftă de pui, peşte, porc sau îţi doreşti să încerci carne de vânat ori de raţă, sugestiile noastre vor împăca toate gusturile. Te ispitim cu: Specialitatea șefului bucătar, tigaia picantă – un trio desăvârșit din mușchiuleț de porc, piept de pui și mușchi de vită marinate în vinaigrette de vin spumant, prăjit în tigaie cu roșii și ardei multicolori, asezonat cu mirodenii picante și servit cu cous-cous și pâine foccacia.

Saltimbocca de pui cu mozzarella – preparat din piept de pui dezosat prăjit în tigaie cu mozzarella și prosciutto crudo, aromat cu salvie.

Pochouse Bourguignonne – un adevărat festin imperial din trei feluri de pește. Tocăniţă de peşte burgundă din păstrav, salău, biban de mare, ciupercuţe şi bacon.

Cotlet de mistreț – savuroasa carne de vânat, marinată în vin roşu, cognac şi condimente alese, pregătită la cuptor.
Iar la desert îţi recomandam fantasticele clătite franţuzeşti Crepe Suzette cu fructe de pădure şi flambate cu lichior de portocale, preparate chiar la masa ta.

Toate acestea, completate de o inegalabilă panoramă a Iaşului şi de acorduri live de pian pe timp de seară.

Vara aceasta savurează panorama Iaşului!

Search

aprilie, 2024