Lanseză-ţi propria afacere în 54 de ore la Startup Weekend Iaşi!

       

După o prima ediţie foarte reuşită în noiembrie anul trecut, în perioada 16 – 18 mai va avea loc a doua ediţie Startup Weekend Iaşi la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas. Startup Weekend Iaşi este locul unde programatori, web-designeri, oameni de marketing şi antreprenori se întâlnesc, pun bazele unor echipe şi lucrează împreună pe tot parcursul weekend-ului pentru a lansa un startup în doar 54 de ore. Practic la Startup Weekend poţi veni cu o idee de afacere şi pleci acasă cu ideea implementată.

Pentru ca lucrurile sa fie mai uşoare pentru participanţi, ei vor fi ghidaţi de antreprenori cu experienţă care au lansat până acum afaceri online de succes: Philipp Kandal (co-fondator şi director tehnic Skobbler), Călin Biriş (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu şi Zonga), Răzvan Gîrmacea(fondator Monitor Backlinks), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avădanei(CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp). Acestora li se vor adăuga şi alţi mentori care vor fi anunţaţi de organizatori în următoarea perioadă.

Startup Weekend Iaşi va începe vineri seară pe 16 mai, când vor fi prezentate ideile de afaceri ale participanţilor, apoi cei prezenţi în sală vor vota cele mai bune idei iar în jurul acestora se vor alcătui echipe. Sâmbătă şi duminică, echipele vor lucra la ideile de afaceri, timp în care vor beneficia şi de sfaturile antreprenorilor cu experienţă. Duminică, evenimentul va culmina cu prezentări în faţa juriului şi a potenţialilor investitori. Pentru ca toţi participanţii se se simtă excelent, organizatorii le asigură tuturor 3 mese pe zi şi cafea la discreţie astfel încât participanţii nu au de facut decât un singuru lucru: să se concentreze la dezvoltarea propriului start-up. 

Am avut un weekend extraodinar. M-am inregistrat la Startup Weekend Iaşi, ideea s-a calificat vineri seară, am format o echipă mică dar foarte faină alături de care am lucrat nonstop şi am câştigat locul 1 duminică! Experienţa asta bate orice altceva!” povesteşte Andrei Grăunte team leaderul echipei care a câştigat  locul 1 la Startup Weekend Iasi  in noiembrie 2013.

Pentru a beneficia de 10% reducere la acest eveniment, la inscriere folosiţi codul INORAS_SW.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, accesaţi site-ul evenimentului: iasi.startupweekend.org

La Startup Weekend Iaşi sunt aşteptaţi toţi cei care au idei de afaceri în domeniul online şi vor sa le pună în practică: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vânzări.

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima dată în 2007 în oraşul american Boulder iar de atunci a fost organizat în peste 300 de orase importante ale lumii printre care: Londra, New York, Paris, Amsterdam, Sydney

 

Contact                                                                                                                       

Valentin Darii

Responsabil Comunicare Startup Weekend Iaşi                                                                                                                       

email: valentindarii@gmail.com                                                                                        

tel: 0742 088 752

 Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

mai, 2024