PALAS MALL DEDICĂ ÎNCEPUTUL DE AN PROMOŢIILOR DE IARNĂ, DE PÂNĂ LA 70%

Sesiunile de shopping din noul an aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Prima lună din 2014 debutează cu promoţii de până la 70% în magazinele brandurilor îndrăgite. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute la modă, accesorii în trend, seturi de răsfăţ sau să îi surprindă pe cei dragi cu noi daruri.

 

Piesele vestimentare mult visate sunt acum la oferte de nerefuzat. Promoţii de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele New Look şi Jolidon, iar de până la 60% la Camaϊeu şi Lee Cooper. Periplul prin magazine se va prelungi cu siguranţă, pentru că Massimo Dutti, D’s Damat, Bigotti, Guara, Lavande, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn, Tom Tailor, Stradivarius, Motivi, Celio, LC Waikiki, Oysho şi Serena au articole în tendinţe, la care preţurile s-au înjumătăţit. Îmbrăcăminte cu discount-uri de până la 40% propun magazinele Pull & Bear şi Stefanel. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Zara, Bershka, H&M, C&A, Clockhouse şi New Yorker.

 

Pentru cei cu spirit dinamic, magazinele Hervis Sports şi Intersport propun articole la jumătate de preţ, iar la Nike sunt promoţii de până la 30%.

 

Preţuri atrăgătoare la colecţiile de iarnă se găsesc şi în magazinele cu încălţăminte şi marochinărie. Staccato şi Office Shoes afişează promoţii de până la 70%, Noelle, Il Passo şi Humanic au tăiat până la 60 de procente din preţuri, Benvenutti are discount-uri de până la 55%, iar articolele Deichmann şi Samsonite sunt cu până la 50% mai ieftine. Ofertele continuă la Otter, până la 40%, Why Denis, CCC şi Musette, până la 30%, şi Ecco, până la 20%

 

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, magazinele specializate au pregătit oferte tentante. În această perioadă, cumpărăturile la Sephora şi L’Occitane sunt cu până la 70% mai ieftine, iar la Yves Rocher preţurile scad cu până la 50%.

 

Pasionaţii de bijuterii şi accesorii sunt aşteptaţi la Swarovski şi Be In Time cu promoţii de până la 50%, în timp ce la Kultho vor găsi oferte de până la 40%, iar la Millefiori şi Accessorize de până la 30%.

 

Prichindeii pot alege jucării cu până la 70% mai ieftine de la Noriel, iubitorii de lectură vor găsi oferte promoţionale pe rafturile Librarium, iar cei care vor decoraţiuni speciale sunt invitaţi la Deco Blu, unde vor găsi discount-uri de până la 40%.  

 

Palas Mall îi invită pe ieşeni la cele mai plăcute sesiuni de cumpărături, în sezonul ofertelor de iarnă! Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro.  

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

Search

aprilie, 2024