300.000 DE LUMINI DE CRĂCIUN SE APRIND PE 1 DECEMBRIE LA PALAS, MARCÂND DEBUTUL UNOR SĂRBĂTORI DE POVESTE

Şi în acest an, cele mai frumoase sărbători de iarnă vor fi petrecute la Palas, destinaţia cosmopolită de timp liber din regiune. Periplul prin magazine, în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi, va fi condimentat cu evenimente speciale. În luna cadourilor, Iaşul va fi singurul oraş din nord-estul ţării în care va avea loc o spectaculoasă proiecţie 3D, în spiritul Crăciunului.

 

Pe 1 decembrie 2013 se aprind decoraţiunile, marcând astfel începutul unui sezon de poveste în Crăciunia, din Palas Mall. Ornamente aparte, similare celor care înfrumuseţează marile centre comerciale din Europa, vor încânta vizitatorii cu o feerie de culori. Atât în interiorul Palas Mall, cât şi în parc, clienţii se vor delecta cu un veritabil spectacol de lumini asigurat de 300.000 de beculeţe. Tot în prima zi a lunii decembrie, în parc se redeschide Palas Ice, singurul patinoar în aer liber din Iaşi, motiv de bucurie pentru toţi amatorii de distracţie pe gheaţă.

 

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, ansamblul Palas va organiza evenimente unice, care să transforme luna decembrie într-una de neuitat. În acest an, îndrăgita destinaţie de cumpărături lansează o nouă provocare: o manifestare impresionantă de forţe, cu tematică de Crăciun.

 

Spectacole de datini şi obiceiuri, concerte ale Filarmonicii Iaşi şi ale artiştilor în vogă, târguri dedicate sărbătorilor de iarnă, evenimente de modă susţinute de designeri români renumiţi, premii atractive şi multe alte cadouri îi vor înveseli pe clienţii Palas Mall, în luna decembrie. Prichindeii vor fi cei mai răsfăţaţi vizitatori, pentru ei fiind programate activităţi distractive cu adevărat deosebite, pentru a se bucura de spiritul ludic al tărâmulului de basm Crăciunia.

 

Mai multe detalii despre cele mai frumoase evenimente din luna decembrie, oferite de ansamblul urbanistic Palas ieşenilor şi nu numai, vor fi anunţate în perioada următoare.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

 

Search

martie, 2024