Târgul de Cariere se întoarce la Iași peste o săptămână

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, se întoarce la Palas Iași cu oferte de angajare în domenii precum producție și tehnică, servicii, financiar, marketing. După o ediție de succes a evenimentului dedicat mediului IT, Târgul de Cariere revine cu oferte dedicate tuturor ieșenilor.

Zilele de marți și miercuri (5-6 noiembrie) sunt rezervate primului pas în carieră pentru tinerii profesioniști: pe lângă ofertele de angajare ale marilor companii din Iași, candidații mai au ocazia de a participa, gratuit, la workshop-uri și seminarii.

Târgul de Cariere reunește zeci de companii consacrate, precum Firecredit+, Amazon, McDonalds și Delphi. O list[ cu toate companiile participante e accesibilă pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Orarul evenimentului din această toamnă a fost prelungit, de la 11.00 la 19.00, pentru a le face mai facil accesul tinerilor care au deja un loc de muncă. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.

Workshop-uri gratuite de carieră

Atelierul de Cariere, programul național de formare profesională, revine la Iași și cu această ediție a Târgului de Cariere. Accesul este gratuit, iar evenimentul presupune traininguri și seminarii pe tema găsirii vocației și a progresului rapid în carieră, dar și sesiuni de consultanță unu-la-unu în carieră și întâlniri cu invitați supriză.  Participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii, dar și discuții despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personală și multe altele. Toate aceste informații sunt oferite de traineri instruiți sau de companiile care doresc să susțină traininguri în cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro 

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostri, Madd Electronics.


Search

mai, 2024