NEPOATA LUI MICHAEL JACKSON, INVITATA DE ONOARE A FESTIVALULUI „CRYSTAL STARS MUSIC FEST”, DE LA PALAS MALL

Tanay Jackson – nepoata megastarului Michael Jackson – , Delia, Lora ºi alþi 60 de tineri soliºti din 12 þãri vor participa, în acest week-end, la Festivalul Internaþional de Muzicã pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest”, de la Palas Mall. Evenimentul muzical al anului, ediþie IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON, este organizat, în perioada 1 – 3 noiembrie 2013, de Asociaþia „MELLOS” din Iaºi, în parteneriat cu ansamblul Palas.

 

La festivalul de muzicã s-au înscris cele mai bune voci din þãri precum Suedia, Malaezia, Croaþia, Italia, Ucraina, Japonia, Bulgaria, Republica Moldova, România etc. Prin programul bogat ºi inedit, festivalul se încadreazã în elita manifestãrilor de gen din lume, îmbinând evoluþiile tinerilor finaliºti, care au trecut printr-un proces complex de preselecþie, cu recitaluri ale unor vedete din muzica româneascã ºi internaþionalã, prezentãri de modã ºi prestaþii ale unor grupuri celebre de gimnaºti ºi dansatori experimentaþi.

 

Vineri, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall, vor intra în concurs finaliºtii grupaþi pe trei categorii de vârstã: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani ºi 12 – 14 ani. Prima searã de festival se va încheia cu un recital al îndrãgitei soliste LORA, membrã a juriului emisiunii televizate „Next Star”. Sâmbãtã, de la aceeaºi orã, vor urca pe scenã finaliºtii de la categoriile de vârstã 15 – 18 ani ºi 19 ani+. La final, Delia, membra juriului emisiunii „X Factor”, va susþinute un concert incendiar. Gala Laureaþilor va avea loc duminicã, de la ora 17.00, ºi va include momente artistice speciale: recitaluri ale unor soliºti precum Amanda (declaratã „Vocea Maleziei” 2012), Baruch (Israel) ºi Mihai Popistaºu (concurent la „Vocea României” ºi „Megastar”). Totodatã, publicul va asista la reprezentaþii ale grupului de gimnasticã aerobicã „Gimnis” (semifinaliºti la „Românii au talent”), ale cluburilor de dans sportiv „Reflex Dance”, „Quasar Dance” ºi „Academia Show”, dar ºi la o prezentare de modã a colecþiei „NICHI” by Cristina Nichita.

 

Momentul principal al Festivalului „Crystal Stars Music Fest” constituie o premierã europeanã: recitalul extraordinar al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solistã Tanay Jackson, susþinut duminicã, la finalul Galei Laureaþilor. Tanay Jackson, fiica lui Tito Jackson, fratele megastarului, este o artistã multivalentã: compozitoare, dansatoare profesionistã (numãrându-se printre dansatoarele principale din videoclipul „Remember the time” al lui Michael Jackson) ºi solistã în plinã afirmare. La Palas, Tanay Jackson va intepreta cele mai recente hituri ale sale. Fire puternicã ºi independentã, cu o voce care aminteºte de celebra sa mãtuºã Janet Jackson, Tanay Jackson a fost influenþatã de sfaturile date de tatãl sãu, care are la activ peste 50 de ani de carierã muzicalã, dar mai ales de cele ale unchiului sãu, care a încurajat-o sã cânte.

 

Tanay Jakson vine la evenimentul muzical ºi pentru susþinerea unei campanii de strângere de fonduri pentru copiii sãraci din deºertul Chalbi, din nordul Kenyei. În acest sens, în seara de galã va avea loc un moment de muzicã africanã autenticã.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostri, Madd Electronics.


 

Search

mai, 2024