Madd Electronics Group – noii parteneri ai InOras.ro

După cum probabil ați observat, în ultima săptămână, am tot arătat puțin câte puțin faptul că avem parteneri noi. Și ca să nu vă mai ținem în suspans foarte mult, vă vom prezenta și partenerul care ne distribuie echipamentele IT cu care ne desfășurăm activitatea!

Astfel vă vom prezenta succinct compania Madd Electronics Group S.R.L cu care am inceput un parteneriat fructuos de câteva zile.

Încă de la înființare, în anul 2002, Madd Electronics a pus accentul pe mobilitate și viteza cash flow-ului în detrimentul unui profit mai mare, atragându-și astfel de partea sa o cotă de piață consistentă pe de o parte, precum și reactii dintre cele mai diverse din rândul concurenței pe de altă parte.

Până în prezent Madd Electronics s-a afirmat astfel ca un jucator distinct, care a caștigat respectul celor mai mari jucători ai pieței din România.

O altă trăsătură importantă este stocul, indiferent de perioada de referință. Puterea unei firme nu constă numai în campanii de marketing sau publicitate intensă, într-un tam-tam permanent în mass-media, în autointitulari glorioase de “distribuitori naționali“, ci în lucruri mai simple: în capacitatea de a satisface orice fel de cerere oricât de mare ar fi, într-un stoc constant și divers.

Într-o lume atât de dură financiar, mai important e capacitatea de a ajuta partenerul nu prin “suport tehnic”, “linii verzi” sau prin banere publicitare, ci prin creditare și discount-uri.

Nu o să vă mai dezvăluim foarte multe informații, ci o să vă recomandăm să intrați pe site-ul acestora http://www.pcmadd.com/ , cu siguranță veți găsi ceva care să vă placă și care să fie pe buzunarul dumneavoastră.

Și nu vă sfiiți să dați un telefon, vă vor răspunde oameni cumsecade care vă vor asculta doleanțele și vă vor da cele mai bune sfaturi.

Am să revin cu mai multe informații și o să facem chiar și un scurt review al produselor de la ei. So, stay tuned!

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

 

 

Search

aprilie, 2024