CENTRU DE LIMBI STRAINE ȘI DE ACTIVITAȚI EXTRASCOLARE, LA IULIUS MALL

Foreign Languages Center for KIDS şi Iulius Mall Iaşi vin în sprijinul părinţilor care doresc ca micuţii lor să continue activităţile educative după programul de la şcoală. În timpul săptămânii, în zona KidsLand din Iulius Mall vor avea loc cursuri de limbi străine, iar în week-end, princhindeii pot participa la ateliere distractive de teatru, de bune maniere sau de comportament. Programul se adresează copiilor cu vârsta între 5 şi 12 ani, plini de energie şi entuziasm, care sunt dornici să se joace şi să înveţe în acelaşi timp.

 

Micuţii cu înclinaţie spre limbi străine sunt aşteptaţi la Iulius Mall Iaşi, de luni până joi, de la ora 16.00, la cursuri de engleză, germană sau franceză. Nivelul este accesibil și se bazează, în special, pe comunicare, muzică, jocuri interactive și constructive, cântece, poezii și dansuri.

 

Cursurile de atelier au loc de vineri până duminică inclusiv şi constau în folosirea imaginaţiei pentru a crea obiecte diverse. Activităţile de training îi ajută pe prichindei să îşi dezvolte creativitatea, să găsească soluţii la probleme, să relaţioneze cu ceilalţi copii şi să înveţe lucruri interesante. Atelierele („bunele maniere”, „go gaming”, „dino world”, „ora de gândire”, „atelierul micului antreprenor social”, cursul de atitudine-limbaj-comportament, „atelierul fanteziei” şi „conversaţie în engleză”), îi vor ţine ocupaţi în timpul week-end-ului, teatrul le va da încrederea de sine, iar limbile străine îi vor aduce mai aproape de Europa

 

Mai multe detalii se pot afla la: www.flciasi.ro – Centrul de Limbi Străine pentru Copii.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

Search

aprilie, 2024