Vino să îți faci o cariera în domeniul medical la Școala Postliceală “AUGUSTIA”

Şcoala Postliceală “AUGUSTIA“ se bazează pe dinamism și are ca obiectiv principal realizarea unei formări profesionale la nivelul standardelor din țările Comunității Europene, adaptate la dinamica economiei de piață.

Alege Şcoala Postliceală “AUGUSTIA“  pentru o carieră în domeniul medical. Aici beneficiezi de o instruire teoretică și practică asigurată de cadre didactice universitare și specialiști de renume în domeniu.   Stagiile de instruire practică se desfășoară în spitale universitare din Iași, în Centrul Medical Domenico dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, dar și în cabinete medicale din Franța pe baza unor parteneriate stabilite.

Profesia de asistent medical este una dintre cele mai căutate şi respectate meserii, asigurând o inserție facilă pe piața muncii din țară și cea europeană.

Dacă vrei o carieră în domeniul medical vino să te înscrii la Şcoala Postliceală “AUGUSTIA“, la următoarele specializări:

 

Durata studiilor este de 3 ani, iar admiterea se face pe baza certificatului de absolvire a liceului sau a diplomei de bacalaureat.

Taxă de şcolarizare pentru anul scolar 2013-2014 este de doar 350 euro.

Te așteptăm sa te înscrii până pe 12 septembrie la Sediul Administrativ din Strada Muzicii, nr. 2, la Secretariatul Studenți.

Pentru informații suplimentare vizitați site-ul: www.augustia.ro sau telefonic la numărul: 0332.882.491

Search

aprilie, 2024