„Jobs”, in premiera in Romania pe 23 august

Filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, cu Ashton Kutcher in rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 23 august, informeaza distribuitorii, Hollywood Multiplex Operations. Din distributia filmului, pe langa Ashton Kutcher, fac parte si Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz si J.K. Simmons.  

Acesta este unul dintre cele doua filme care ies anul acesta despre Jobs – celalalt, produs de Sony Pictures, va fi bazat pe biografia scrisa de Walter Isaacson – si va fi lansat oficial pe 16 august. Filmul a rulat deja la festivalul de film independent Sundance si a primit critici mixte, dar suntem oricum curiosi sa il vedem.

„Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” este povestea extraordinara a lui Steve Jobs, inovatorul emblematic si antreprenorul desavarsit care a facut imposibilul. Filmul spune povestea tulburatoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna. Regizat de Joshua Michael Stern, pelicula reda aproape 40 de ani din viata co-fondatorului Apple, anii de lupta, declin si revenire care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi si „parintele revolutiei digitale”.  

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011. 

Sursa si credit foto: www.procinema.ro  / www.mashable.com

Search

mai, 2024