O seara plina de Succes 100%

Ziua de 24 iulie 2013 a fost una plina de Succes pentru cei care au participat la evenimentul organizat de Revista de Publicitate pentru Succes 100%. In atmosfera placuta de la Carturesti Palas, organizatorii au prezentat numarul 2 al revistei, motivele pentru care era nevoie de o astfel de revista in Iasi si planurile lor de viitor.

Gazda evenimentului, Claudia Vieru, ne-a povestit despre cum putem obtine succesul in viata, fara sa alergam dupa secrete, retete sau strategii. De asemenea, am aflat ca Revista Succes 100% cuprinde reclame de tip voucher si articole despre nutritie, astrologie, cristaloterapie, feng shui si, bineinteles, despre succes.

Cu un tiraj de 5.000 de exemplare, revista este distribuita gratuit in cabinetele medicale, cladirile de birouri si alte locatii pe care le gasiti aici. Invitatii serii au fost Nicoleta Hritcu de la Cuptorul Moldovencei, Ionel Birsan de la SophiMed, Andrei Stangaciu de la cabinetul Domus Optic si Cristi Balaita de la AIVIA.

Probabil cel mai asteptat moment al evenimentului, extragerea pentru cele patru concursuri organizate pe pagina de Facebook a Revistei Succes 100% a facut fericiti o multime de concurenti. Premiile au constat in 1 voucher de cumparaturi in valoare de 250 ron de la Domus Optic; 2 abonamente daytime all inclusive (piscina, aerobic, fitness) + 2 sedinte de masaj la Hill Center; 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 ron fiecare de la Cuptorul Moldovencei; un tratament de albire cu Signal White Professional de la Sophimed.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile revistei, va invitam sa intrati pe site-ul oficial al Revistei Succes 100% sau pe pagina de Facebook

Search

mai, 2024