44 de ani de Jennifer Lopez

Nascuta in cartierul Bronx din New York, „Jenny from the block” este una dintre cele mai cunoscute si admirate dive de la Hollywood. Jennifer Lopez visa inca din copilarie sa devina artista, astfel ca a inceput sa cante de la o varsta frageda. Dupa participarile la castinguri a fost cooptata sa apara in videoclipurile cantaretilor rap si mai apoi a devenit dansatoare pentru formatia New Kids on the Block si pentru Janet Jackson.  

Jennifer Lopez s-a facut remarcata interpretand mai multe roluri in serialele „South Central”, „Second Chances” si „Hotel Malibu”, iar degutul in cinematografie a venit odata cu filmul „Nurses on the Line: The Crash of Fight”. Dar succesul a fost de partea ei abia in anul 1997, cand a jucat rolul binecunoscutei si regretatei Selena, in filmul cu acelasi nume. A urmat apoi inca un succes cu filmul „Anaconda”. Pe lista de aparitii in cinematografie se mai gasesc si „The Wedding Planner” (2001), „Angel Eyes” (2001), „Maid in Manhattan” (2002), „Enough” (2002), Gigli (2003), „Shall We Dance?” (2004), „Monster-in-Law” (2005) si „The Back-up Plan” (2010) si „What To Expect When You’re Expecting” (2012).    

Primul album al lui Jennifer, lansat in anii ’90, s-a numit „On the 6” si continea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obtinut discul de platina, datorita volumului de vanzari. A urmat un duet cu Marc Anthony, „No me ames”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy si un premiu Billboard Latin Music Awards. Au urmat albume de succese, precum „J.Lo” si „This is me… then”. Dupa o pauza de cativa ani pentru a se ocupa de cariera de actrita, in 2005, Lopez a revenit cu un nou album, „Rebirth”, cu hituri ca „Get right” sau „Hold you down”.  

In luna martie a anului 2007, Jennifer Lopez si-a lansat primul album inregistrat integral in limba spaniola. Albumul a ocupat a 10-a pozitie in Billboard 200 si locul 1 in US Top Latin Albums pentru 4 saptamani consecutive. Dupa 6 luni de la albumul precedent, pe 9 octombrie 2007, cantareata isi lanseaza al 5-lea album, intitulat „Brave”. Pentru acesta, Jennifer a colaborat cu diversi producatori cum ar fi Midi Mafia, J.R. Rotem si Ryan Tedder. Urmatorul album al divei s-a numit „Love” si a fost lansat in 2010. Pentru anul 2013, Jennifer Lopez inca mai lucreaza la cel de-al optulea album, care va fi lansat in luna noiembrie si va contine o combinatie de genuri muzicale, de la urban, hip-hop pana la dance si latino.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.ro.wikipedia.org
Sursa foto: www.metro.us

Search

aprilie, 2024