Carturesti Palas – terasa cu dichis

Pe timpul verii, toata lumea cauta cea mai racoroasa si mai draguta terasa, pentru a-si potoli setea si a petrece ceva timp de calitate alaturi de prieteni. De ieri, iesenii isi vor putea domoli si setea de cultura, pe terasa Carturesti Palas Mall. Cu un meniu delicios de vara si o biblioteca simpatica, nimeni nu va va opri sa va asezati pe iarba si sa savurati o limonada racoroasa sau un ceai relaxant, in timp ce rasfoiti cu pofta cateva pagini de carte.

Mobilierul terasei este unul cu dichis, fiind realizat 100% din materiale reciclate din depozitul unui institut de proiectari din Ploiesti si din depozitul „Carturesti” din Bucuresti. Piesele au rezultat din hibridizarea a sase plansete pe structura din fonta cu un birou de corian, câteva rafturi de biblioteca si alte resturi de lemn.

Pentru una dintre mese, blatul a fost realizat din mostre de ceramica, dintr-un catalog al unei colectii iesite din productie. Autorii acestor minunatii sunt POINT4, Radu Enescu, Stefan Pavaluta si Justin Baroncea.  

Cum era de asteptat pentru Carturesti, atmosfera este colorata de mobilierul urban realizat de artista ieseanca Irina Grosu, care aduce ca noutate o interpretare libera a formei ce se integreaza de minune cu spatiul verde. Scaunele creeaza un ansamblu coerent si sunt si foarte confortabile.  

Ce-ar mai fi de spus? Va invitam sa incercati noua terasa si sa ne spuneti cum vi s-a parut!

Search

aprilie, 2024