Rock Music Cafe Iasi

Printre atat de multe cafenele, pub-uri, cluburi si terase de toate felurile, era cazul sa apara si Rock Music Cafe Iasi, un local inedit in spatiul iesean, plin de discuri de vinil, scaune inalte de lemn, oameni de treaba si muzica de calitate. Situat pe strada Sf. Lazar nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall, Rock Music Cafe beneficiaza de un interior spatios in care toate lucrurile se armonizeaza perfect, de o terasa numai buna pentru noptile calde de vara si de o atmosfera prietenoasa in care unele amintiri se povestesc, si altele abia iau nastere.  

In general, sambetele sunt dedicate concertelor live, in care trupe locale (Rosu si Negru, Trafic Band Iasi, Andrei Hancu Band, Skyline, Blacksnake si altii), si trupe deja celebre (Semnal M), incanta publicul cu ritmuri electrizante de rock sau cu note suave de blues. De altfel, pe 20 iulie 2013, sunteti invitati la o seara de muzica rock de neuitat, alaturi de trupa TRIBUT.  

Joia, localul se transforma in sala de proiectii si prezinta concerte memorabile (Led Zeppelin – „Celebration Day” pe O2 Arena) sau ale unor documentare celebre („Making of Pink Floyd – Dark Side of the Moon’’, „Making of QUEEN – A Night at the Opera”), urmate de auditii pe vinil ale albumelor muzicale.  

Serile de karaoke rock show sunt si ele asteptate cu mare drag de clienti, caci sunt pregatite pentru ei peste 2 500 de negative rock, pop-rock, folk, blues si country.  

Preturi bune, muzica buna, artisti de calitate, toate doar la Rock Music Cafe Iasi! Ce altceva am mai putea cere?

Hai  ’nauntru!  



Rock Music Cafe Iasi
Adresa: Iasi, strada Sf. Lazar, nr. 27B 
Telefon: 0332 803 291

Search

mai, 2024