41 de ani de Sofia Vergara

Cunocuta mai ales pentru rolul din serialul de televiziune „Modern Family”, Sofia Margarita Vergara s-a nascut pe 10 iulie 1972, in Barranquilla, Atlantico, Columbia. La varsta de 18 ani, s-a casatorit cu iubitul sau din copilarie, Joe Gonzalez. Desi casnicia nu a durat foarte mult, in urma relatiei dintre cei doi a rezultat un fiu, Manolo, nascut in 1992. Dupa divortul de sotul sau, Vergara a studiat stomatologia la o universitate din Columbia. 

Sofia Vergara a fost descoperita de un cunoscut fotograf in timp ce se plimba pe o plaja din Columbia. In scurt timp avea sa apara intr-o reclama pentru Pepsi. La 20 de ani s-a mutat in Bogota pentru a incepe o serie de contracte, atat ca model, cat si in televiziune.

Din 1995 pana in 1999 a fost gazda emisiunii „Fuera de Serie”, o emisiune de turism in care calatorea in cele mai exotice destinatii de pe Glob. Emisiunea a fost difuzata de televiziunea internationala Univision, astfel devenind un star in America Latina. Dupa ce contractul sau de lunga durata cu Univision a expirat, a jucat in serialele ABC „Hot Properties” si „The Knights of Prosperity”, dar si „Dirty Sexy Money”. In 2007, Sofia a fost distribuita in serialul „Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiana a celebrului serial american „Desperate Housewives”. 

Pe marele ecran a debutat in „Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca „Chasing Papi” (2003), „Soul Plane” (2004), „Lords of Dogtown” (2005), „Four Brothers” (2005) sau „Madea Goes to Jail” (2009). In 2009, Sofia si-a facut debutul si pe Broadway, cand a interpretat-o pe „Mama” Morton in musical-ul „Chicago” pe scena teatrului Ambassador.  Succesul actritei in domeniul serialelor de televiziune i-au adus rolurile din lungmetrajele „The Smurfs” (2011), „New Year’s Eve” (2011), „Happy Feet Two” (2011), „The Three Stooges” (2012) si „Escape From Planet Earth” (2013).

In toamna lui 2004, si-a indeplinit un vis, lansand propria linie vestimentara „Vergara by Sofia”. La evenimentul care a avut loc in Miami a fost prezent chiar si presedintele Columbiei Alvaro Uribe. Sofia a hotarat ca cele peste 1.000 de locuri de munca rezultate, sa fie ocupate de muncitori din orasul sau natal. In 2007 a fost aleasa de „The Hollywood Reporter” si de „Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din industria de entertainment. 

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!

Sursa: www.cinemarx.ro
Sursa foto: www.fanpop.ro

Search

mai, 2024