Facebook a lansat serviciul Video on Instagram

Daca nu ati aflat inca, desi ni se pare cam greu de crezut, Facebook a anuntat introducerea serviciului Video on Instagram – similar competitorului Vine  din reteaua Twitter – ce permite utilizatorilor sa incarce filmulete scurte obtinute cu telefonul mobil sau tableta.  

Spre deosebire de solutiile competitoare, Instagram nu reda clipurile incarcate continuu, folosind modul Loop. In schimb, filmuletele atasate mesajelor pop-up aparute in Feed sunt redate o singura data, astfel incat sa utilizatorii sa nu fie coplesiti cu prea mult continut in miscare.  

Fiecare clip incarcat pe Instagram poate avea pana la 15 secunde de material video, personalizat folosind unul dintre cele  13 filtre de imagine   adaugate special pentru acest serviciu. Suplimentar, avem si o functie de stabilizare a imaginii numita Cinema, menita sa faca mai usor de vizionat clipurile inregistrate in graba.  

Noua versiune Instagram, actualizata cu functia Video on Instagram, este disponibila deja pentru download si instalare in magazinele de aplicatii Google Play si Apple App Store.  

 

Sursa: www.go4it.ro
Sursa foto: www.fubiz.net

Search

aprilie, 2024