S-a lansat Papergirl Iasi, editia a IV-a

Papergirl Iasi, proiectul care ne incanta in fiecare vara, a lansat, in mod oficial, editia a patra. Fata-de-hartie va asteapta lucrarile grafice pana pe 31 august 2013, de la schite si fotografii pana la manipulari digitale si benzi desenate. La sfarsitul verii, se va organiza o expozitie cu toate operele, ca mai apoi toti participantii, impreuna cu organizatorii, sa iasa cu bicicletele pe strada si sa imparta arta!

Acaju este unul dintre suporterii acestui proiect, dar si centru de colectare a lucrarilor, adresa de destinatie fiind Strada Sf. Sava, nr. 15, Iasi, cod 700073.

Singura regula legata de lucrari: musai sa fie in format fizic si pe un suport maleabil (hartie, carton subtire, material textil etc) pentru a putea fi rulate si distribuite la finalul evenimentului. Dimensiuni, tehnica si alte detalii raman la latitudinea voastra.

De aveti intrebari, sugestii, le puteti lansa la contact@papergirliasi.ro. 

Informatii generale

Proiectul se desfasoara in 3 etape: colectare, expozitie si distributie. Timp de cateva luni de zile, se colecteaza in format fizic lucrari de arta grafica (desene, colaje, picturi, manipulari digitale etc.) de la oricine si de oriunde, urmand ca acestea sa fie expuse timp de o saptamana sau doua intr-un spatiu neconventional. Intr-un final, aceste lucrari sunt rulate si distribuite de pe bicicleta, pe strada, aleatoriu, oamenilor.

Papergirl a fost initiat in Berlin in 2006, iar pana-n prezent s-a extins in aproape 50 de orase din lume, precum San Francisco, Barcelona, Istanbul, Leeds, New York, Chisinau, Vancouver, Bucuresti, Iasi si multe altele.

Sursa si credit foto: Papergirl Iasi

Search

aprilie, 2024