Doncafé ofera Wi-Fi gratuit la automatele de cafea

Doncafé lanseaza  primele automate de cafea cu Wi-Fi gratuit din Romania. Pentru a accesa reteaua, nu este necesar sa cumperi o cafea de la automat si nici nu ai nevoie de user sau parola,consumatorul poate naviga gratuit pe internet oricat timp doreste, de la o distanta confortabila fata de aparat si cu o viteza maxima de 100MBps.

46%  dintre utilizatorii romani de internet acceseaza internetul pe mobil, iar 25% pe smartphones, in timp ce 80% dintre utilizatorii de smartphones cauta constant informatii pe internet, accesand motoarele de cautare, potrivit Universal McCann. Pentru ca mobilul nu mai este azi doar un aparat, ci un stil de viata in sine, initiativa Doncafé vine sa completeze experienta cafelei si sa o integreze perfect intr-un stil de viata mobil.

La automatele Doncafé, consumatorii pot savura o cafea buna din boabe macinate pe loc, in timp ce citesc ultimele stiri, se relaxeaza printr-un joc sau comunica cu prietenii pe retelele sociale.

Primele aparate Doncafé cu internet wireless gratuit au fost astfel instalate in cele mai aglomerate zone din Capitala, urmand ca proiectul sa se extinda si la nivel national. La accesarea retelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este directionat catre pagina https://boabemacinatepeloc.doncafe.ro/si apoi catre pagina de Facebook Doncafé, http://www.facebook.com/Doncafe.

Search

mai, 2024