32 de ani de Adriana Lima

Cunoscuta drept unul dintre ingerasii companiei de lenjerie Victoria’s Secret, Adriana Francesca Lima este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. La varsta de 15 ani, Lima a castigat concursul Ford „Supermodel brazilian” si a luat locul al doilea in anul urmator, in concursul organizat tot de Ford, „Supermodelul lumii”.  

Dupa aceste recunoasteri internationale, Lima a semnat cu Elite Model Management, celebra agentie de modelling din New York. Frumusetea sa i-a adus locuri fruntase si in FHM, Askmen.com sau Maxim. Aparitia in cateva numere ale revistei „Guess” i-a adus statutul de unul dintre fotomodelele de top ale lumii. Apoi au urmat contractele cu brandurile Anna Sui Jeans, Bebe, Gasoline, Mossimo, Victoria’s Secret, BCBG, Keds si XOXO, dar si aparitiile pe coperta revistelor Voguesi Marie Claire.

Pe langa cariera in modelling, Adriana Lima a cochetat si cu cinematografia. Primul film in care a jucat a fost „The Follow” in 2001. Apoi a urmat un rol, alaturi de cateva prietene, in „How I Met Your Mother”, dar cea mai de succes interpretare a avut-o in telenovela „Betty cea urata”.

De-a lungul timpului, Adriana Lima a avut relatii cu muzicianul Lenny Kravitz, Printul de Liechtenstein Wenzeslaus si Timbalada Denny. In 2009 ea s-a casatorit cu jucatorul sarb de baschet Marko Jaric. Ceremonia civila s-a desfasurat intr-un cadru intim, in Jackson Hole, Wyoming de Ziua Indragostitilor. De asemenea, recent, a solicitat cetatenie sarba, in scopul de a promova o imagine pozitiva a Serbiei in strainatate.  

Lima se dedica si activitatilor caritabile, ea contribuind anual la orfelinatul, „Caminhos da Luz” (Modalitati de lumina) din Salvador, Bahia si cumparand haine pentru copiii saraci din acea regiune.    

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!   

Sursa: www.cinemarx.ro
Sursa foto: www.fanpop.com

Search

mai, 2024